Mmm.. Marknad & mingel!  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Webbversion
logo
2249 1px
bild
2249 1px
April, april...
Skärtorsdag och påsken står inför dörren. Duvorna har återvänt och naturen vaknar till liv. Nu är den efterlängtade våren sannerligen på ingång!

I april hyllar vi våren lite extra på Astern - vi planerar både för vårmarknad och ett vårigt vinmingel, och välkomnar vinnarna från mästerskapet i Ung Företagsamhet till oss.

Trevlig läsning!
2609 4
Vårmarknad på Astern Market
Fredagen den 26 April bjuder vi in till vårmarknad på Astern Market. Vi kommer som vanligt hänga till i glasgången utanför restaurangen.

Vi samlar en rad lokala hantverkare och kreatörer för en magisk mix av vackra och goda ting. Fluffiga bakverk, handgjorda smycken, blomster, virkat och mycket mer. Save the date!

Följ Astern Market på Instagram
2610 AM vin6
Vinmingel på Astern Market
Torsdagen den 25/4 bjuder vi in till AW på Astern Market! Mingla ner från kontoret och låt ett antal vinimportörer guida dig genom vårens bästa bubbel, rosé, röda och vita viner.

Arla Unika kompletterar med noga utvalda ostar och Alex från Norrmalmspizzerian Salusso bakar italienska hantverkspizzor. I bakgrunden hörs skönsång från ingen mindre än Emil Gullhamn.

Ingen anmälan eller biljett behövs. Vinkuponger köpes på plats 🍷

Välkommen! 🥂
2614 Krondild 1200x1000
 
Vilka är Arla Unika?
Arla Unika är en förgrening av det välkända varumärket Arla. Syftet med Arla Unika var att lyfta mejeri till gastronomisk världsklass i samarbete med den gastronomiska eliten, något de enligt oss lyckats väl med!

Arla Unikas produkter är utvecklade av passionerade mejerister ihop med innovativa entreprenörer och under vårt vinmingel får du chansen att provsmaka deras magnifika utbud. Bara en sån sak!
 
Astern x Ung Företagsamhet
2617 KUB UF ELEVER2 0
Astern stolt silverpartner till Ung Företagsamhet!
Som företag inom Pulsen Group vet vi hur viktigt det är att unga, initiativrika och driftiga personer uppmuntras och understödjs. Samhället i stort vinner på Ung Företagsamhet!

Sedan 1992 har Ung Företagsamhet utbildat unga i entreprenörskap i Älvsborgsregionen. UF är en ideell och politiskt obunden organisation, som finns över hela landet. De inspirerar och tränar unga att utveckla sitt entreprenörskap och sina företagsamma förmågor – för en positiv samhällsutveckling. 
2618 share
Ung Företagsamhet träffas två gånger per år hos oss på Astern, och nu närmast i april är det silversponsoren SEB som bjuder in regionsvinnarna från det nyligen avslutade UF-mästerskapet till en slags förberedelsedag. Under dagen kommer de segrande ungdomarna att preppas inför Sverigemästerskapet i UF som äger rum i Stockholm i slutet av maj.

Vi på Astern säger grattis till vinnarna, och är stolta som påsktuppar över att få tillhandahålla lokaler för detta positiva och samhällsfrämjande ändamål!
Vi känner oss tacksamma för våren, och för dig kära läsare. 
Vi önskar dig en riktigt Glad Påsk!
Click to visit us on Instagram Click to visit us on LinkedIn Click to visit us on YouTube