Ahead.Together.
Visa webbversion
Guidade turer i DigiCORE
Välkommen till DigiCORE
Vi hade en lyckad invigning i förra veckan med 100 besökare och många glada tillrop. 

Invigningen var startskottet på en resa vi vill göra tillsammans med er! En resa med fokus på teknik och digitalisering. Men också en resa som handlar om människor, arbetssätt och utveckling. 
För att ta nästa steg vill vi nu bjuda in dig och din organisation till en guidad tur och en workshop. Varje tillfälle tar max 15 personer från olika organisationer. Vi vill med detta se vilket värde labbet kan skapa för er. Vi vill också väcka er nyfikenhet och inspiration för att nyttja labbet och utveckla det, på bästa möjliga sätt. 

Boka din plats via formuläret här. 

Plats:
RISE SICS Västerås
Stora Gatan 36
722 12 Västerås

DigiCORE är en fysisk och digital miljö som innehåller teknik, kompetenser och arbetssätt som en organisation kan tänkas behöva för att genomföra en holistisk och hållbar digital omställning. DigiCORE är ett samarbete mellan RISE SICS Västerås, flera forskningsprojekt och Automation Region. Labbet skapas för att stärka organisationer i den digitala transformationen. DigiCORE kommer att erbjuda allt från inspirationspaket och öppna workshops till skräddarsydda utbildningspaket och projektsamarbeten.
RISE Research Institutes of Sweden
RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 700 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster. www.ri.se