Smart underhåll av infrastruktur
 
Visa webbversion > | Gå till vår hemsida >
Inspirerande möte med Scientific Advisory Board
Mistra InfraMaint har kopplat namnkunniga aktörer inom underhåll och förvaltning till sin vetenskapliga rådgivande kommitté. 5 juni hölls det första mötet.
– Vi fick med oss feedback på vårt ramverk och mycket nya tankar, summerar programchefen Annika Malm.
Läs mer >
Save the date för första upphandlingsarenan
En första dialogarena kring upphandling i Mistra InfraMaint planeras till den 29 augusti 2019 i Göteborg. Så gör en notering i din kalender!

Temat på den första dialogarenan kommer att vara “Innovation i pågående underhållskontrakt”. Upphandlingsarenan arrangeras av ett av programmets delprojekt.
Läs mer >
Hur bygger och underhåller vi framtidens infrastruktur?
Det finns många frågeställningar kring morgondagens infrastruktur: Hur påverkas kommunerna? Vilken kompetens kommer att behövas? Vilka möjligheter och svårigheter har vi framför oss?

Under ett endagsseminarium i september kommer forskare inom RISE presentera sina erfarenheter och resultat när det gäller dessa frågor.
Läs mer och anmäl dig >
Missa inte vårt programs seminarier i Almedalen
Kommuner, innovationer och digitalisering står på agendan när Mistra InfraMaint ordnar seminarier tillsammans med två av de stora innovationsprogrammen, Smart Built Environment och InfraSweden 2030.
Läs mer >
Mistra InfraMaint är med på LESAM i Vancouver
Annika Malm, programchef för Mistra InfraMaint, är en av talarna vid vattenkonferensen LESAM i Vancouver i september.

LESAM är en viktig internationell mötesplats där VA-aktörer identifierar och diskuterar de viktigaste utmaningarna och nya lösningarna  för vattensektorn.
Läs mer >
Början till en färdplan för kompetensbyggande
Hur bygger man kompetens på bästa sätt? Och vad behöver behovsägarna? Det var ämnet för Mistra InfraMaints workshop nyligen.

Där presenterades resultaten från den intervjuundersökning i ämnet som har genomförts inom projektet Roadmap för kompetensbyggnad.
Läs mer >