Smart underhåll av infrastruktur
5747 Logo Mistra InfraMaint
 
Visa webbversion > | Gå till vår hemsida >
10791 IMG 0306
Diskussioner och inspiration på programträffen
Vilken dag det blev! Årets programträff för Mistra InfraMaint bjöd på allt från speeddating och grupparbeten till projektresultat, digital inspiration och spännande föreläsare.
Läs mer >
10786 IMG 2841 1x1
1x1
Doktorandernas egen dag
Dagen före programträffen var doktorandernas dag. Här fick de en chans att lära känna varandra, och projektledarna och att lära mer om Mistra InfraMaint.

Engagemanget var stort och diskussionerna spännande. Totalt deltog åtta doktorander — bekanta dig med dem här.
Läs mer >
1x1 10787 KOmpetenspilar BESK 285
1x1
Roadmappen för kompetensutveckling är klar
Mikrolärande och samverkansprojekt är de främsta förslagen i roadmappen för kompetensbyggande. 
Mikrolärande är minikurser som är lätta att följa i vardagen. Samverkansprojekt kombinerar lärarlett erfarenhetsutbyte med eget lärande och praktisk tillämpning i den egna verksamheten.
Läs mer >
10788 EXJOBBh%c3%b6g 285 1x1
1x1
Exjobb drar slutsatser om riskhanteringen
Brist på strategisk planering och avsaknad av standardiserad riskhantering är viktiga utmaningar för infrastrukturbolag. Det är slutsatser som Emil Mårtensson och Philip Rumman drar i sitt examensarbete Tillgångshantering i offentlig sektor, ett första resultat från projektet Systemlogik och anpassning av affärsmodeller i smart underhåll av infrastruktur.
Läs mer >
1x1 10789 AnnaOhlin 285
1x1
"Det är ett viktigt och spännande projekt"
Anna Ohlin är nu på plats hos Chalmers och på Kretslopp och vatten i Göteborg för att forska inom ramen för Mistra InfraMaint. Ämnet är tillskottsvatten, vatten som oönskat kommer in i avloppsnätet.

— Jag vill vara med och skapa en bättre värld och det tror jag att jag kan göra här, säger hon.
Läs mer >
10790 Amelie BESK 285 1x1
1x1
"För mig är det viktigt att det handlar om hållbarhet"
Att doktorandtjänsten innebär tillämpad forskning och har ett fokus på hållbarhet är två viktiga  faktorer för Amelie Bennich, ny doktorand inom Mistra InfraMaint.

 Vi kan ju samla in stora mängder data när infrastrukturen digitaliseras – men vilken data är det meningsfullt att samla in och hur ska den användas?
Läs mer >
1x1 10792 6369 vattenl%c3%a4cka
1x1
Kan lösningar som passar de stora passa även de små?
Kan små kommuner använda modeller för beslutsstöd som har utvecklats i stora Stockholm? Det ska Formas-finansierade projektet Ordning i RörANN reda ut.
Projektet blir spännande att följa för parter och samarbetskommuner inom Mistra InfraMaint — flera av dem återkommer på båda ställena.
Läs mer >
10016 BEsok 1x1
1x1
Vill ni träffa oss? Vi kommer gärna och hälsar på!
Om ni som är parter inom Mistra InfraMaint vill träffa oss ställer vi gärna upp! Vi kan till exempel komma och hälsa på för att berätta mer om vårt arbete. Tveka inte att höra av er!

Enklaste sättet är om ni mejlar info@mistrainframaint.se så kan vi boka ett tillfälle som passar.Här är plats för rubrik
730 youtube 731 twitter 732 in
 
$$$open$$