PiiA Summit, 8 oktober
Munkgatan, Västerås, Sverige | 08/10/2019 08:30
VÄLKOMMEN

PiiA Summit är samlingspunkten för intressenter inom svensk processindustri och årskonferens för det strategiska innovationsprogrammet PiiA. Det är en mötesplats för företag och forskningsparter som vill medverka till strategisk förnyelse inom PiiA:s område. Under konferensen lyfter vi fram projekt utförda inom programmet och diskuterar gemensamma utmaningar och best-practice lösningar kopplade till digitalisering och automation av Sveriges största produktionsapparat – processindustrin!

Agendan är under uppbyggnad och kommer bjuda på talare från industrin och inspiration från forskningsprojekt inom PiiA-området.
Konferensen är kostnadsfri.

Vill du även deltaga på middagen som startar med mingel kl.17.00? 
Middagen arrangeras på Konserthusterassen och här möts deltagare från både PiiA Summit och Automation Summit. Middagen består av närodlade delikatesser och tillbehör. Till detta ett glas vin eller alkoholfria alternativ. Därefter efterrätt på lokala råvaror. Middagen är ett utmärkt tillfälle att stärka befintliga relationer och starta nya samarbeten. 


OBS! För att undvika matsvinn och tomma sittplatser, se till att du är säker på att du kan deltaga på middagen innan du anmäler dig till den.
Anmäld deltagare som inte dyker upp debiteras 500 kronor exklusive moms. 
Är du osäker nu så går det bra att efteranmäla via mail till: 

Anmälan till konferensen:
Datum & tid: 
8 oktober
kl.08.30 - 17.00 (programstart kl.09.00)
Middagen startar kl.17.00. (Särskild anmälan krävs.)

Plats:
Aros Congress Center
Munkgatan 7, Västerås 
BOKA IN

08/10/2019 08:30

PLATS
Aros Congress Center
Munkgatan, Västerås, Sverige


info@sip-piia.se