<img src="b/uf/image/12803_smtf_logo1_jpg.jpg" class="fr-fii fr-dib">SMTF möter... De Maritima Näringarnas Kompetenscenter
12803 smtf logo1 jpg

SMTF MÖTER... De Maritima Näringarnas Kompetenscenter


14710 IMG 3514 

Om Christopher Anderberg:
Christopher Anderberg har tidigare erfarenhet som sjöbefäl i den internationella sjöfarten och arbetar för närvarande på Chalmers tekniska högskola som enhetschef på Nautiska studier. Christopher har en master i maritime management och har utöver lärartjänst deltagit i flertalet forsknings- och industriprojekt inom svensk- och internationell maritim näring. Christopher har ett stort engagemang för kompetensförsörjning samt svensk sjöfart.


        14709 Fredrik

Om Fredrik von Elern:
Fredrik von Elern är utbildad sjökapten och verksamhetsansvarig för SMTF.
Fredrik har arbetat i den maritima näringen i över 30 år och där erhållit en bred erfarenhet från positioner som nautiskt befäl, rederiinspektör och även som projektledare inom den marintekniska industri.

2017 korsades Christopher och Fredriks vägar och intresset för utmaningarna med kompetensförsörjning inom de maritima näringarna visade sig vara en gemensam nämnare.

Tillsammans har Christopher och Fredrik skrivit studien ” Kompetensförsörjning inom den svenska marina och maritima näringen" för Lighthouse. En av rekommendationerna i Lighthouse studien var att utreda förutsättningarna för ett ”Näringsägt kompetenscenter för maritim näring”. 2019 beviljade Västra Götalands Regionen pengar till en förstudie på ämnet. I detta webinarium presenterar Christopher och Fredrik resultatet av förstudien.


Onsdag 25 november  kl 09:00-10:00.

VÄLKOMMEN!

Vi önskar ert svar senast den 24 november kl 16:00.    
Deltagandet är kostnadsfritt.
Länk till Webinarium skickas efter anmälan.  


Vid  tekniska fel vid anmälan, kontakta liselotte.melkersson@ri.se. 

Detta är ett stående arrangemang från SMTF som kommer att hållas onsdagar var 14:e dag. 
Inbjudan till SMTF möter... kommer att finnas på SMTFs hemsida och skickas ut till våra medlemmar.
Anmälan
11354 rise logo rgb neg
RISE RESEARCH INSTITUTES OF SWEDEN
The registration has been closed since 24/11/2020 18:00.