10920 livsmedels png


2. Under 2020 ska Livsmedelsacceleratorn erbjuda kostnadsfria seminarium och kompetensutvecklingsinsatser inom HÅLLBAR PRODUKTION, DIGITALISERING & AUTOMATION samt HÄLSA & SMAK. Vilket av dessa områden är viktigast för er?
3. Vilka frågeställningar/ämnen inom HÅLLBAR PRODUKTION vill du helst få fördjupad kunskap inom?
4. Vilka frågeställningar/ämnen inom DIGITALISERING & AUTOMATION vill du helst få fördjupad kunskap inom?
5. Vilka frågeställningar/ämnen inom HÄLSA & SMAK vill du helst få fördjupad kunskap inom?
6. Inom vilka övriga frågeställningar/ämnen vill du helst få fördjupad kunskap?
7. Är det något ämne du saknar sedan tidigare exempel som är särskilt viktiga för er där ni behöver få fördjupad kunskap?
8. Vad är viktigast för dig när du deltar vid en aktivitet såsom ett seminarium?
9. Livsmedelsacceleratorn genomför olika typer av kompetenshöjande insatser där företag, experter och andra intressenter deltar. Kryssa i vilken/vilka aktiviteter du föredrar.
10. Vad tycker du är en rimlig tidsram för dig att sätta av för ett seminarium/kompetenshöjande aktivitet?
11. Vilken tid passar dig bäst för att du ska kunna ta del av en kompetenshöjande aktivitet såsom ett seminarium?
12. Vad är oftast anledningen till att du väljer att inte delta på en kompetenshöjande aktivitet såsom ett seminarium?
13. Hur nöjd är du hittills med Livsmedelsacceleratorns erbjudande inom kompetenshöjande aktiviteter såsom seminarier och nätverk?
14. Har ditt behov inom kompetenshöjande aktiviteter/seminarium förändrats utifrån Coronakrisen?
12721 Sk%c3%a4rmklipp