1. Inom vilket/vilka områden/ämnen skulle ert företag behöva få ökad kunskap för att kunna utvecklas?
2. Under 2020 ska Livsmedelsacceleratorn erbjuda kostnadsfria seminarium och kompetensutvecklingsinsatser inom HÅLLBAR PRODUKTION, DIGITALISERING & AUTOMATION samt HÄLSA & SMAK. Vilket av dessa områden är viktigast för er?
Motivera/förklara:
3. Vilka frågeställningar/ämnen inom HÅLLBAR PRODUKTION vill du helst få fördjupad kunskap inom?
1) Certifieringar- få koll på certifieringar för bolag och produkter
2) Förpackningar
3) Klimatmärkning & hållbar kommunikation (LCA, CO2 mm)
Annat
Motivera/förklara:
4. Vilka frågeställningar/ämnen inom DIGITALISERING & AUTOMATION vill du helst få fördjupad kunskap inom?
4) Hur man utvecklar verksamheten via tjänstefiering
5) Vad man behöver veta för att köpa ett affärssystem
Annat
Motivera/förklara:
5. Vilka frågeställningar/ämnen inom HÄLSA & SMAK vill du helst få fördjupad kunskap inom?
6) Sustainable nutrition/framtidens proteiner
7) Introduktion till sensorik
Annat
Motivera/förklara:
6. Inom vilka övriga frågeställningar/ämnen vill du helst få fördjupad kunskap?
8) Finaniseringsaktiviteter- tips om kommande finansieringar
9) Social hållbarhet - har du koll på din leverantörskedja
10) Trendseminarium
11) Digital marknadsföring
Annat
Motivera/förklara:
7. Är det något ämne du saknar sedan tidigare exempel som är särskilt viktiga för er där ni behöver få fördjupad kunskap?
Ja
Nej
Vet ej
Motivera/förklara:
8. Vad är viktigast för dig när du deltar vid en aktivitet såsom ett seminarium?
Att jag får ny kunskap
Att jag får verktyg att direkt applicera på min verksamhet
Att jag träffar andra företag i liknande situation, får ökat nätverk
Att jag får nya expertkontakter, såsom forskare m.fl.
Att jag kan starta upp ett utvecklingsprojekt i mitt företag
Annat
Motivera/förklara:
9. Livsmedelsacceleratorn genomför olika typer av kompetenshöjande insatser där företag, experter och andra intressenter deltar. Kryssa i vilken/vilka aktiviteter du föredrar.
Digitala seminarium: digital aktivitet på ca 1-3h där man via olika verktyg, såsom skype eller zoom, får kunskap med möjlighet att digitalt nätverka, ställa frågor och träffa experter.
Frukostseminarium: förmiddagsaktivitet på ca 1-3h där man ses på plats, får kunskap samt har möjlighet att fysiskt nätverka, ställa frågor och träffa experter.
Workshops: Aktivitet på ca 4h där man fysiskt ses på plats och har workshop/arbetar inom ett valt tema tillsammans med experter och andra företag
Heldagsträffar: Aktivitet där man fysiskt ses i ca 5-6h och får kunskap, workshoppar, träffar experter och nätverkar med andra företag.
Nätverk: Aktivitet där man inom nätverket (begränsad grupp) träffas vid tex 3 tillfällen, utbyter information, tar del av expertkunskap och diskuterar lösningar på problem/utmaningar.
Motivera/förklara:
10. Vad tycker du är en rimlig tidsram för dig att sätta av för ett seminarium/kompetenshöjande aktivitet?
Mindre än 3 timmar
Mer än 3 timmar
Heldagar
Vet ej
Motivera/förklara:
11. Vilken tid passar dig bäst för att du ska kunna ta del av en kompetenshöjande aktivitet såsom ett seminarium?
Förmiddag
Runt lunch
Eftermiddag
Övrigt
Vet ej
Motivera/förklara:
12. Vad är oftast anledningen till att du väljer att inte delta på en kompetenshöjande aktivitet såsom ett seminarium?
Jag har inte tid
Ämnet intresserar mig inte/är inte aktuellt för vårt företag
Övrigt
Vet ej
Motivera/förklara:
13. Hur nöjd är du hittills med Livsmedelsacceleratorns erbjudande inom kompetenshöjande aktiviteter såsom seminarier och nätverk?
1 = inte alls nöjd
2
3
4
5
6
7 = mycket nöjd
Motivera/förklara:
14. Har ditt behov inom kompetenshöjande aktiviteter/seminarium förändrats utifrån Coronakrisen?
Ja
Nej
Vet ej
Motivera/förklara:
Förnamn *
Efternamn *
Titel
Företag *
Email *
Skicka