Vi höjer tempot på tillväxten!
5564 la logo
Webbversion > | Hemsida >
6697 AGFO talk Gbg some 640px
Hej!
Till dig som är aktiv inom livsmedelsnäringen i Västra Götaland skickar vi från Livsmedelsacceleratorn här information om vårt kostnadsfria utvecklingsstöd, så som pågående projekt, seminarier, nätverk, finansieringsmöjligheter och event.

Hälsa säljer, men vad sjutton får man kommunicera?

Att mat kan förbättra kropp och själ lockar en medveten konsument. Mat som både medicin och hälsofrämjare. Segmentet växer enormt och i takt med det blir antalet produkter och företag allt fler. Kommunikation är a och o för att lyckas nå konsumenten. Så hur ska man förhålla sig till hälsa? Och vad får man egentligen kommunicera som företag?

Den 17 januari bjuder vi in till ett frukostseminarium med duktiga journalisterna Frida Jonson och Lovisa Madås från AGFO för att titta närmare på vilka konsumenttrender som är på gång med svenska och internationella exempel. Vi djupdyker kring hälsa och kommunikation för företagare i livsmedelsbranschen. Det gör vi tillsammans med en mycket spännande panel bestående av Anne Kolbrand från Njie Foods, Markus Zetterström från Maurten, Anna Post från Institutionen för kost- och idrottsvetenskap vid Göteborgs Universitet och Maria Gustafsson från Food Clarity.


Läs mer och anmäl dig här >
1x1 6691 IMG 2644 285px
1x1
När, var, hur?
Torsdag den 17 januari 2019 med följande hålltider:

08:00    Frukostmingel
08:30    AGFO Talk – spaning & panelsamtal
09:30    Träffa en expert (drop-in frågestund)
10:30    Tack för idag

Plats: RISE Jordbruk och livsmedel, Frans Perssons väg 6 i Göteborg.
Eventet är öppet och gratis för alla som är verksamma i branschen – men vi har begränsat antal platser. För eventuella frågor, kontakta Susanna.Moore@ri.se

6690 EY 1x1
1x1
Fina priser och utmärkelser till västsvenska livsmedelsföretag
EY Entrepreneur of the Year Väst har utsett Dafgårds till Västsveriges främsta entreprenörer. I samma tävling utnämns Moa Gürbüzer, MRG Wines till Årets kvinnliga stjärnskott.

Till DI Gasell har 223 företag kvalat in som Gasellföretag i Västra Götalands län och bland de allra främsta hittar vi Njie Foods som haft en imponerande tillväxt på 725 procent under åren 2014-2017. Även Poppels Bryggeri, Savolax-Eurofish, Herbert Karlssons Charkuterifabrik och Hagabions Café (Stigbergets Bryggeri) utnämns som Gasellföretag. Stort grattis!


Läs mer och anmäl dig här >
6698 foton Liva 600px
Kontakta Livsmedelsacceleratorn
Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att komma vidare i era utvecklingsprocesser? Vi erbjuder kostnadsfri genomlysning av företagets behov och skapar nätverk och mötesplatser för den regionala livsmedelsbranschen. Välkommen att kontakta någon av våra företagsutvecklare:

Linnéa Qvirist, 072-568 69 09, linnea.qvirist@ri.se
Kajsa Malmberg, 070-573 66 23, kajsa.malmberg@ri.se
Susanna Moore, 070-386 66 12, susanna.moore@ri.se


Vår hemsida >
Livsmedelsacceleratorn är en oberoende lots till externa kompetensbärare och finansieringsmöjligheter. Vi erbjuder kostnadsfri genomlysning av företagets behov och skapar nätverk och mötesplatser för den regionala livsmedelsbranschen. Läs mer om oss på www.livsmedelsacceleratorn.se.
Livsmedelsacceleratorn drivs som ett oberoende värdskap av RISE med finansiering från EU, Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen.
2738 instagram circle 732 in
 
$$$open$$