Brev från SafeTeams vd
Webbversion
215 e mail header 2
1x1 214 TB
1x1
Du ska få branschens bästa kundupplevelse från oss

Jag är glad för att ni valt att anlita oss för säkerhetslösningar.

Jag har varit vd på SafeTeam sedan 2008 då jag tog över rollen efter min pappa. Han var med och grundade vårt företag 1968 och ända fram till idag så har en extra hög service varit det som mest har kännetecknat SafeTeam.

Idag har SafeTeam utvecklats och vuxit till cirka 200 medarbetare. Men du kan fråga vem som helst av oss – alla som jobbar på SafeTeam vet vad Service i Särklass innebär! Det är kärnan i vår företagskultur och genomsyrar varje arbetsdag, på riktigt. För dig som kund betyder det att du får extra omtanke och extra hög service när du anlitar oss.

Och hur kan jag veta det? Jo, våra kundundersökningar visar återkommande att våra kunder verkligen gillar vårt sätt att ge service.

Men nu har vi bestämt oss för att gå ett steg till. Alla medarbetare på SafeTeam jobbar nu mot målet att Du ska få den bästa kundupplevelsen i säkerhetsbranschen!

Vi förstår känslan av att bli bemött med vänlighet och ärligt engagemang.
Att få professionell rådgivning och snabb feedback. 

Att leverantören ställer upp när du behöver det.

Precis det vill vi att du ska uppleva när du har kontakt med oss. Varje gång.


Thomas Benneklint
vd på SafeTeam
P.S. Har du ett exempel på en kontakt med oss – antingen en WOW-upplevelse, där vi överträffade dina förväntningar – eller där vi har förbättringspotential? Vi är ju alla mänskliga och om vi kan förbättra något vill jag gärna höra det. Ge mig din feedback genom att klicka på en smiley här nedan:

FantastiskBraOkejDålig

132 SafeTeam Logo Digitalt RGB
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Prenumerera | Avanmälan