Webbversion
258 toppbild nyhetsbrev lime
Aktuellt
436 960x500 Marie och publik
Säkerheten i fokus på årets IT-Forum
Säkerheten i IT-miljöer var temat när IT-forum gick av stapeln för 16:e gången. I takt med att den framdukade frukosten minskade i mängd ökade det förväntansfulla sorlet bland deltagarna.

När dagens moderator Marie Barrling från Mellansvenska Handelskammaren klev ut på scenen inledde hon med att berätta om sitt första IT-säkerhetsevent för tre år sedan då ingen dök upp. I dag kunde hon med glädje konstatera att det inte bara var välfyllda stolar i Vinterträdgården på Sandbacka Park, många hade även valt att ansluta digitalt.
Läs hela artikeln här
444 Maria Ceder blogg
Guide för företagare: Skapa framgångsrika team med psykologisk trygghet som grund
Du och ditt företag vinner på att få personalen att trivas och prestera bättre. En del av lösningen är en trygg arbetsplats. Inte en mysig arbetsplats, utan en effektiv sådan som är tillåtande, modig och lärorik. Är det något som du som företagare strävar efter?

Jag arbetar i ett projekt som vill uppnå hållbar inkludering – alltså hur vi tar tillvara på all arbetskraft och att vi utvecklar, förnyar, utmanar oss själva och våra arbetssätt. Och inte minst att vi gör det tillsammans med personalen som finns på arbetsplatserna.
Läs hela inlägget här
441 Konferens Kraftf%c3%b6rs%c3%b6rjning
Summering från konferensen: Kraftförsörjning av industri och samhälle
Under förmiddagen, onsdagen den 9 november bjöd Region Gävleborg och Sandbacka Science Park in till konferens på temat "Kraftförsörjning av industri och samhälle". Centrala frågor som behandlades under dagen var: hur vi kan effektivisera vårt energianvändande, hur vi får fram fossilfri energi tillräckligt snabbt och vad egentligen en sund energidebatt är. 

Tillsammans var det mest frekventa ordet bland föredragshållarna. Återkommande ämnen under dagens konferens var alltifrån industrins energibehov och den tekniska utvecklingen till tillståndsprocesser och politik. 
Läs mer om konferensen här
Event
364 16 NOV
Vill du bli bättre på att attrahera och behålla talanger?
En nyckel för att attrahera kompetens och dra nytta av fördelarna med mångfald är en inkluderande arbetsplatskultur. Kom och ta reda på hur du kan bli bättre på ett inkluderande ledarskap.
Läs mer om föreläsningen

437 18 NOV
Just do IT – frukostevent om IT-säkerhet
Behöver ditt företag bli bättre på IT-säkerhet? Ämnet kan kännas obehagligt och svårt, därför bjuder vi in till ett inspirerande frukostseminarium där fokus är på hur du kan komma igång med ditt företags IT-säkerhet – det handlar om att bara göra!
Läs mer om frukosteventet
438 24 NOV
Morgonsoffa oktober
Markera torsdag den 24 november i kalendern för nästa morgonsoffa.
Läs mer om morgonsoffa

443 30 NOV
Framtidsresa 2049
Vad krävs för att lyckas i en värld som förändras snabbare än någonsin? Skapa utveckling, var konkurrenskraftig och väx hållbart! Ta ägarskap över förändringarna och led utvecklingen - både individuellt och i din organisation. Vägen dit börjar med kunskap.
Läs mer om Framtidsresa 2049
Heading
640x640transp
448 600x600 Johanna rund
Säg hej till vår praktikant!
Låt oss presentera vårt senaste tillskott till teamet; Johanna Sjöberg. Läs intervjun och lär känna henne bättre

Varmt välkommen!


Hej Johanna!
442 Aqua V%c3%a4lkommen
Vi på Sandbacka Science Park vill välkomna Aqua till Sandbacka Park
Den här veckan öppnar Restaurang Aqua Sandbacka Park. Vi vill önska Omid Mamhosseni och hans team varmt välkomna till Sandbacka Park. 
Läs mer om etableringen här
640x640transp 447 600x600 Maria Ceder
Tips från oss!

Skapa psykologisk trygghet i teamet
1. Ha en gemensamt mål – hur jobbar ni tillsammans för att nå det?

2. Gör frågan om psykologisk trygghet till en del i er naturliga vardag – prata om det på pulsmöten eller i andra forum där ni träffas regelbundet.

3. Våga säga ifrån när något inte känns bra eller rätt – på så sätt lär ni känna varandra ytterligare och ökar tryggheten i teamet

Maria Ceder
Projektledare på Sandbacka Science Park
446 350x350 N%c3%a4tverkande event 6
640x640transp
Mod att förändra

Framgångsrika team
640x640transp Är ditt företag redo att skapa en mer effektiv, lärande och inkluderande arbetsplats?

Vi kan hjälpa er att identifiera era behov – mät teamets psykologiska trygghet. Mätningen behandlar frågor som berör er kultur och gruppens egna uppfattning om hur inkluderande teamet är, samt hur öppna gruppen är för varandras olikheter.

640x640transp
Kontakta oss
Låt dina idéer växa
www.sandbackasciencepark.se
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan