Webbversion
539 Toppbild nyhetsbrev 2023   1 600 x 500
Aktuellt
700 960x500 Magnus i samtal
Ny utvecklingschef till Sandbacka Science Park

Sandbacka Science Park har rekryterat Magnus Ernström som ny utvecklingschef. Han tillträder den 21 augusti med uppdraget att förädla och driva utvecklingen av Gävleborgs science park.

– Jag är oerhört glad att komma hem till innovationsvärlden och till Sandbacka Science Park, som jag har haft mycket samarbete med genom åren. För mig representerar Sandbacka Science Park glädje, kreativitet, kompetens och uthållighet, och jag är stolt över att få bli en del av den spännande framtid vi kommer att skapa tillsammans, säger Magnus.
Läs hela pressmeddelandet
698 960x500 JHEI
Här är vinnarna i Gävleborgs största idétävling!

Grattis till Daniel Kron, Ulrika Munther, Stefan Hansson och Zara Fröroth som med sina unika idéer står som vinnare i Gävleborgs största idétävling Jagharenide!

Vi vill också hylla alla som deltagit i tävlingen, och som med sin idérikedom vågat ta steget att göra verklighet av sina idéer. Alla som lämnat in ett tävlingsbidrag kommer att kontaktas för att få möjlighet att utveckla vidare sin idé tillsammans med idé- och affärscoacher från Movexum, Sandbacka Science Park, Propell och Gävle Innovation Hub.
Läs hela nyheten på Movexums webb
Hålllbarhetsworkshop
SKAPA söker 2023 års bästa innovatör - är det du?
31 maj är sista dag att lämna in årets bidrag. Sök själv eller nominera någon annan.

Tävla om:
🏆 "SKAPA-priset" på 500 000 kr - för förtjänstfulla insatser när det gäller nyskapande och kreativitet och utveckling av produkter och tjänster som kan leda till kommersiella möjligheter.

🏆 "SKAPA-talang för unga innovatörer" på 150 000 kr, 75 000 kr och 25 000 kr - för framtidens talanger (födda mellan 1993 och 2003), som gjort mest förtjänstfulla insatser när det gäller nyskapande och kreativitet, utveckling av produkter och tjänster som kan leda till kommersiella möjligheter.

SKAPA-priset är Sveriges största innovationspris, med syfte att ge stöd till uppfinnare att utveckla sina idéer. SKAPA är en stiftelse som bildades till minne av Alfred Nobel 1985 och delade ut sitt första pris 1986.
Ansök nu till SKAPA-priset
Vi rekryterar
701 960x500 Coachning 4
Vi rekryterar projektcontroller

Sandbacka Science Park söker nu en ansvarsfull projektcontroller som är vass på struktur och har ett lösningsorienterat sinne. Ta chansen att utvecklas tillsammans med oss och ta ett nytt kliv i karriären!

I rollen som projektcontroller kommer du att ansvara för Sandbacka Science Parks projektredovisning. Du kommer arbeta med ekonomisk uppföljning och analys, samt att sammanställa och bygga ekonomiska rapporter. I arbetet kommer du ha löpande kontakt med projektens finansiärer, samverkansparter och andra intressenter och du ansvarar också för att rekvirera externa projektmedel och säkerställa att projekten får finansiering utbetald enligt beslut. Du kommer också att vara involverad i verksamhetens ekonomi- och verksamhetsstyrning, inköp/upphandlingar samt i arbetet med budget, prognos, delårs- och årsbokslut. 
Sök tjänsten
460 960x500 Coachning 2
Ekonomiassistent till Sandbacka Science Park i Sandviken

Vi söker en strukturerad, engagerad och noggrann ekonomiassistent. Hos oss får du chansen att växa professionellt, bygga ditt personliga nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Här kommer du att ta dig an en rolig och lärorik roll som är en kombination av ekonomiassistent och administratör. Det är meriterande om du studerar till ekonom och har läst kurser inom exempelvis externredovisning och ekonomi- och verksamhetsstyrning. Vi vill utvecklas tillsammans med dig och du kommer få stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 
Sök tjänsten
Event
691 25 maj
Morgonsoffa maj
Missa inte morgonsoffa, torsdag den 25 maj, då Årets Företagare i Sandviken kommer att koras. Som vanligt erbjuds en späckad agenda med många intressanta gäster.
Anmäl dig till Morgonsoffa

693 24 AUG
Next Day - Save the date!
Next Day är för dig som jobbar med att främja ett innovativt och hållbart Gävleborg. I år sätter vi fokus på cirkulär ekonomi, vad det är och vad som menas med cirkulära affärsmodeller. Boka in datumet i din kalender och håll utkik efter anmälan.
692 15 sep
A Sustainable Tomorrow
Delta digilogt på Gävleborgs enda hubb när Sveriges största hållbarhets- och framtidskonferens går av stapeln den 15 september.
Säkra din plats

Finansiering
329 Utlysning (1)
PiiA-utlysning #19 är öppen: 
Framtidens processindustri – Datadriven och hållbar
Har du en idé som kan stärka den svenska processindustrin? Då kan du söka finansiering via denna utlysning vars syfte är att öka hållbarhet och konkurrenskraft hos svensk processindustri genom att öka användningen av ny teknik och avancerad dataanalys i värdekedjor kopplade till processindustrin, både inom och mellan företag. Gå till utlysningen
590 Lime finansierngssymbol 2
Miljöstöd - för externt konsultstöd
Om ditt företag har en befintlig produkt eller tjänst kan du ansöka om ett miljöstöd för att utreda hur företaget kan göra en grön omställning. En extern oberoende konsult med kompetens som saknas i ditt företag anlitas för utredningen, i ett avgränsat projekt. Insatsen ska vara utvecklande för ditt företag. Ansök om miljöstöd

590 Lime finansierngssymbol 2
Automationscheckar
Är ni ett litet eller medelstort tillverkande företag som vill utveckla tillverkning mot högre grad av automatisering eller robotisering? Då kan ni söka ekonomiskt stöd i form av automationscheckar för att ta in extern kompetens för att få hjälp att utveckla ert arbete. Sök automationscheck

640x640transp 257 600x600 N%c3%a4tverkande 1

För dig med företag

Vi utvecklar dig och ditt företag

Vi tillför kontakter, nätverk och expertis som kan ta ditt företag vidare.


Kontakta oss
Låt dina idéer växa
www.sandbackasciencepark.se
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan