Webbversion
539 Toppbild nyhetsbrev 2023   1 600 x 500
Aktuellt
720 960x500 Maximalf%c3%b6nster
Snart kan spårbarhet i tillverkningsprocessen öka företagets kundnöjdhet och hållbarhet

Maximalfönster är idag en del av tiotusentals hem runt om i Sverige, Norge och övriga Europa. I en intervju med Erika Parneborg, VD på Maximalfönster, har vi fått höra mer om företagets ambitioner att fortsätta revolutionera fönsterbranschen i framtiden.

Innovationschecken som företaget tilldelades under vintern 2022 har bidragit till ett försprång. Snart kan en digital lösning på spårbarhet bidra till ökad effektivitet i produktionen, minskat materialsvinn och ökad kundnöjdhet genom kvalitetssäkrade tillverkningsprocesser.
Läs hela intervjun här
717 960x500 Allm%c3%a4n 4
Välkänt ansikte - säg hej till vår nya ekonomiassistent!

Låt oss presentera Sandbacka Science Park nya ekonomiassistent – Kevin Persson! Ni kanske känner igen Kevin sedan tidigare? Det beror på att han tidigare ingått i projektteamet hos oss. Kevin har studerat ekonomiprogrammet på Högskolan i Gävle och kommer vara ett starkt tillskott även i sin nya roll. 

Läs intervjun och lär känna honom bättre.

Vi hälsar Kevin varmt välkommen på nytt!
Hej Kevin!
Event
693 24 AUG
Next Day - invite the future
Next Day är för dig som jobbar med att främja ett innovativt och hållbart Gävleborg. I år sätter vi fokus på cirkulär ekonomi, vad det är och vad som menas med cirkulära affärsmodeller.
Jag vill delta!
719 30 AUG
Från elångest till energiboost
Enkla och effektiva tips på hur ditt företag kan spara energi utan att det behöver bli för krångligt eller dyrt. Konkreta åtgärder som ni själva kan göra för att spara energi och därmed sänka era elkostnader.
Kom och inspireras!

718 31 AUG
Morgonsoffa augusti
Missa inte första morgonsoffa efter sommarsemestern, torsdag den 31 augusti. Som vanligt erbjuds en späckad agenda med många intressanta gäster.
Anmäl dig till Morgonsoffa

692 15 sep
A Sustainable Tomorrow
Delta digilogt på Gävleborgs enda hubb när Sveriges största hållbarhets- och framtidskonferens går av stapeln den 15 september.
Säkra din plats

Finansiering
329 Utlysning (1)
PiiA-utlysning #19 är öppen: 
Framtidens processindustri – Datadriven och hållbar
Har du en idé som kan stärka den svenska processindustrin? Då kan du söka finansiering via denna utlysning vars syfte är att öka hållbarhet och konkurrenskraft hos svensk processindustri genom att öka användningen av ny teknik och avancerad dataanalys i värdekedjor kopplade till processindustrin, både inom och mellan företag. Gå till utlysningen
590 Lime finansierngssymbol 2
Miljöstöd - för externt konsultstöd
Om ditt företag har en befintlig produkt eller tjänst kan du ansöka om ett miljöstöd för att utreda hur företaget kan göra en grön omställning. En extern oberoende konsult med kompetens som saknas i ditt företag anlitas för utredningen, i ett avgränsat projekt. Insatsen ska vara utvecklande för ditt företag. Ansök om miljöstöd

590 Lime finansierngssymbol 2
Automationscheckar
Är ni ett litet eller medelstort tillverkande företag som vill utveckla tillverkning mot högre grad av automatisering eller robotisering? Då kan ni söka ekonomiskt stöd i form av automationscheckar för att ta in extern kompetens för att få hjälp att utveckla ert arbete. Sök automationscheck

735 320x320 Sommar 2023
640x640transpGlad sommar
640x640transp
önskar vi på Sandbacka Science Park
640x640transp 324 600x600 Ladda elbil

För dig som vill göra skillnad


Vi formar framtiden tillsammans

Dina idéer, lösningar och vägval gör skillnad. Vi hjälper dig att söka medel för utveckling och komma i kontakt med ett nätverk av experter.


Kontakta oss
Låt dina idéer växa
www.sandbackasciencepark.se
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan