Webbversion
539 Toppbild nyhetsbrev 2023   1 600 x 500
Aktuellt
747 960x500 Magnus (1)
Välkommen Magnus – träffa Sandbacka Science Parks nya utvecklingschef!

Det har blivit dags att välkomna Sandbacka Science Parks nya utvecklingschef Magnus Ernström till teamet. I veckan påbörjade han uppdraget att leda och driva utvecklingen av Gävleborgs enda science park. Vi hälsar Magnus varmt välkommen!

Vi passade på att ställa några frågor till Magnus för att lära känna honom lite bättre.
Läs hela intervjun här
748 960x500 V%c3%a4tgasbil 2
Fokus på en hållbar industri – när Sandbacka Science Park representerar Gävleborg under världskonferens

Vi representerar Gävleborg under världskonferens!🌍

Sandbacka Science Park har för tredje gången i rad blivit antagen som föredragshållare under den internationella IASP - International Association of Science Parks and Areas of Innovation-konferens som i år anordnas i Luxemburg.

– Vi ser fram emot att representera Gävleborg på IASP:s världskonferens. Förutom arbetet som sker kopplat till små och medelstora företag i vår region kommer vi att lyfta vätgasens betydelse som framtida energilösning, säger Anna Klasson, spetsansvarig på Sandbacka Science Park.
Läs hela artikeln här
Event
719 30 AUG
Från elångest till energiboost
Enkla och effektiva tips på hur ditt företag kan spara energi utan att det behöver bli för krångligt eller dyrt. Konkreta åtgärder som ni själva kan göra för att spara energi och därmed sänka era elkostnader.
Kom och inspireras!

718 31 AUG
Morgonsoffa augusti
Missa inte första morgonsoffa efter sommarsemestern, torsdag den 31 augusti. Som vanligt erbjuds en späckad agenda med många intressanta gäster.
Anmäl dig till Morgonsoffa

692 15 sep
Sveriges största hållbarhets- och framtidskonferens
Det är dags för 10 års-jubileet av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens. Välkommen till oss på Sandbacka Science Park fredag den 15 september!
Säkra din plats

750 29 SEP (1)
IFM Futureline - Driven by innovation
Den 29 september bjuder vi in till en 90m2 "roadshow" i samarbete med IFM. Den mobila utställningen visar det senaste inom givar-teknik och mjukvara för den smarta fabriken. Ni kan få råd om hur ni tar er befintliga maskinpark steg för steg in till det smarta underhållet för en mer flexibel produktion.
Nyfiken? Alla är välkomna!

Finansiering
329 Utlysning (1)
PiiA-utlysning #19 – ansök senast den 13 september
Har du en idé som kan stärka den svenska processindustrin? Då kan du söka finansiering via PiiAs öppna utlysning: Framtidens processindustri - Datadriven och hållbar.

Syftet med utlysningen är att öka hållbarhet och konkurrenskraft hos svensk processindustri genom att öka användningen av ny teknik och avancerad dataanalys i värdekedjor kopplade till processindustrin, både inom och mellan företag. Gå till utlysningen
590 Lime finansierngssymbol 2
Automationscheckar – stänger 2 oktober 
Är ni ett litet eller medelstort tillverkande företag som vill utveckla tillverkning mot högre grad av automatisering eller robotisering? Då kan ni söka ekonomiskt stöd i form av automationscheckar för att ta in extern kompetens för att få hjälp att utveckla ert arbete. Sök automationscheck

640x640transp 489 600x600 N%c3%a4tverkande 1

För dig med företag


Vi utvecklar dig och ditt företag

Vi tillför kontakter, nätverk och expertis som kan ta ditt företag vidare.
Kontakta oss
Låt dina idéer växa
www.sandbackasciencepark.se
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan