Webbversion
931 Header nyhetsbrev (2)
Julhälsning
747 960x500 Magnus (1)
Jag har nu gjort mitt första halvår som verksamhetsansvarig vid Sandbacka Science Park. Det har varit intensivt, omtumlande och mycket att lära – men framför allt oerhört inspirerande och roligt. För detta vill jag ge mitt allra varmaste tack till mina härliga kollegor vid Sandbacka Science Park och Sandvikens kommun.

En avgörande anledning att jag sökt mig till mitt fortfarande relativt nya jobb är den varma och härliga anda och atmosfär jag alltid mött när jag haft med Sandbacka Science Park och Sandvikens kommun att göra. Mina förväntningar har överträffats med råge: Jag har både känt mig välkommen och smittats av den där känslan av att allt är möjligt med lite vilja och envishet.

Julen sägs ofta vara en tid för gemenskap och eftertanke. En paus, där man får landa, summera året, ändra det man kan och samla kraft inför det nya. Det är precis så jag tänker nyttja helgerna; Att ladda upp för att med hjälp av allt det nya vi fått på plats under 2023 göra 2024 till ett Gott, Nytt och Innovativt år tillsammans med våra vänner i företag, organisationer och akademin. 
Jag önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Magnus Ernström, utvecklingschef Sandbacka Science Park
Nyheter
930 Malin Johansson
Välkommen Malin!
Vi har fått förstärkning och en ny kollega! Säg hej till Malin - friluftsfantast, norrlänning och en hejare på enhjuling. Med en bakgrund inom företags- och näringslivsfrågor kommer Malin Johansson att axla rollen som Sandbacka Science Parks nya projektkoordinator. Vi hälsar henne varmt välkommen till oss!
Läs mer om Malin här
Heading
640x640transp
929 Matilda st%c3%a5ende (1)

6 veckor på Sandbacka Science Park:
Vilken är vår praktikants viktigaste lärdom?
För många småföretagare kan det kännas som en övermäktig uppgift att ställa om. Att förändra något kräver tid, resurser och en ofta förbisedd egenskap. Mod. Är det något som blivit tydligt för mig under min tid här så är det att företagare som tar klivet mot att ställa om har just modet gemensamt. Samtidigt kan stödet de får här i form av erfarenheter och värdefull kunskap vara en enorm trygghet i processen.  
 
Min viktigaste lärdom är därför: Att Sandbacka Science Parks tredje fokusområde är just Mod att utveckla är egentligen inget annat än en självklarhet. Det är modigt att utvecklas.

Läs intervjun med Matilda Lindell, kommunikationsstudent, och lär känna 
henne bättre!
Hej Matilda!
Event
917 8 FEB
Nätverksträff i Sandviken: ERP och affärssystem
Är affärssystem nyckeln till ökad effektivitet och lönsamhet? Och hur nyttjar ni ert affärssystem idag? Vi bjuder nu in till lunch- och nätverksträff på temat effektivitet och lönsamhet. 
Anmäl dig till nätverksträff
932 15 FEB
Nätverksträff i Söderhamn: ERP och affärssystem
Är affärssystem nyckeln till ökad effektivitet och lönsamhet? Och hur nyttjar ni ert affärssystem idag? Vi bjuder nu in till lunch- och nätverksträff på temat effektivitet och lönsamhet.
Anmäl dig till Nätverksträff
Finansiering
329 Utlysning (1)
Ekonomiskt stöd för att utveckla ett affärskoncept
Har ni en innovation med affärsfokus och potential att bidra till omställningen till ett hållbart energisystem? Nu kan ni söka finansiering för att utveckla ert affärskoncept.

Gå till utlysningen
590 Lime finansierngssymbol 2
Regionalt företagsstöd
De regionala företagsstöden är möjliga att söka för dig som äger ett mindre eller medelstort företag som bedriver verksamhet i Gävleborg. Syftet med stöden är att främja hållbar regional utveckling och tillväxt i länet.

Här hittar du information om företagsstöd
Heading
916 Lisa och Sara
640x640transp Kommunicera hållbarhet - 3 tips!
640x640transp 1. Var inte rädd för att berätta om ditt hållbarhetsarbete. Låt din målgrupp veta varför du gör det här och varför hållbarhet är viktigt för dig.

2. Var tydlig och transparent i din kommunikation. Dela konkreta och mätbara resultat av ditt företags hållbarhetsinsatser. Att vara ärlig om eventuella svårigheter visar att företaget tar ansvar och är engagerat i en verklig förbättringsprocess.

3. Skapa dialog och engagemang genom att involvera intressenter i hållbarhetsdiskussioner. Lyssna på deras åsikter, svara på frågor och uppmuntra till delaktighet.

640x640transp 921 Peter med en id%c3%a9l%c3%a5da

För dig med en idé

Dina idéer är viktiga. På riktigt. 
Vi hjälper dig att göra verklighet av dina idéer.

Starta din idéresa
910 Hela g%c3%a4nget

Vi på Sandbacka Science Park önskar er alla en riktigt GOD JUL! 🎄
Låt dina idéer växa
www.sandbackasciencepark.se
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan
$$$open$$