Webbversion
1012 Header nyhetsbrev (4)
Nyheter
987 Sofia Uggla
Träffa vår nya affärsutvecklare Sofia!
Låt oss presentera Sandbacka Science Parks senaste tillskott – Sofia Uggla! Med en bakgrund inom rekrytering, organisations- och verksamhetsfrågor intar nu Sofia rollen som affärsutvecklare hos oss. Vi hälsar henne varmt välkommen!

Läs hela intervjun med Sofia
991 sustainablesteelregion
Nytt initiativ för lokal och hållbar tillverkning av industrins kritiska reservdelar
Nu startar ett långsiktigt arbete för att utforska nya sätt att säkra industrins tillgång till kritiska reservdelar och komponenter. Syftet är att bidra till en resilient och konkurrenskraftig industri genom att minska risken för störningar i leverantörskedjorna.

Basindustrin är en viktig hörnsten i Sveriges ekonomi och är helt beroende av reservdelar för att kunna fungera. Leverantörskedjorna är ofta globala, vilket har visat sig sårbart när händelser i omvärlden påverkar handeln. Med utgångspunkt från Dalarna, Gävleborg och Värmland pågår sedan innan ett samarbete för att stärka industrins konkurrenskraft med dessa utmaningar som bakgrund. Nu tas samarbetet, som Sandbacka Science Park är en del av, till nästa nivå genom en ny långsiktig satsning som ska skalas upp nationellt och internationellt.
Läs hela nyheten
1011 H%c3%a5llbarhetsforum 2024 960 x 500 px
Anmälan dig till Hållbarhetsforum 2024!
Välkommen till en förmiddag med fokus på cirkulär ekonomi, industriell symbios och energieffektivisering. Vi utlovar inspirerande föreläsningar och samtal, högaktuell kunskap, spännande möten och nya affärer.

På agendan ser vi bland annat...

📅 Tisdag 23 april
⌚ 09.00-12:00, kaffe och mingel från 8.30
📍 Sandbacka Park, Sandviken

Läs mer och anmäl dig här
Heading
Event
955 29 FEB
Godmorgon Sandviken
Godmorgon Sandviken är en arena som stärker företag och företagsamma personer i Sandvikens kommun.
Anmäl dig till Godmorgon Sandviken
993 19 MARS
Workshopserie i hållbarhet för små- och medelstora företag
I samverkan med Hållbarhetsbyrån Greengoat bjuder vi in till en workshopserie om hur du som företagare startar och utvecklar ditt hållbarhetsarbete.
Anmäl dig till workshop
992 22 MARS
Hållbarhetsevent i Järvsö
Välkommen till Järvsö, där vi tillsammans med Styrelseakademin, bjuder in till en förmiddag med samtal om den avgörande rollen som styrelsen har för att driva hållbarhetsarbete framåt.
Anmäl dig till eventet
994 23 APRIL
Hållbarhetsforum
Välkommen till en förmiddag med fokus på cirkulär ekonomi, industriell symbios och energieffektivisering. Vi utlovar inspirerande föreläsningar och samtal, högaktuell kunskap, spännande möten och nya affärer.
Anmäl dig till eventet
Finansiering
329 Utlysning (1)
Ekonomiskt stöd för att utveckla ett affärskoncept
Har ni en innovation med affärsfokus och potential att bidra till omställningen till ett hållbart energisystem? Nu kan ni söka finansiering för att utveckla ert affärskoncept.

Gå till utlysningen
590 Lime finansierngssymbol 2
Regionalt företagsstöd
De regionala företagsstöden är möjliga att söka för dig som äger ett mindre eller medelstort företag som bedriver verksamhet i Gävleborg. Syftet med stöden är att främja hållbar regional utveckling och tillväxt i länet.

Här hittar du information om företagsstöd
Heading
995 Ulric 320x320
640x640transp
Hej Ulric! 👋
640x640transp Ett välbekant ansikte för många är tillbaka på Sandbacka Science Park, nämligen Ulric Björnsson som tidigare ingått i projekteamet med oss.

Ulric har många strängar på sin lyra och har en gedigen bakgrund inom projektledning. Men visste ni att han även odlar superbäret Aronia, är ett troget Bajen-fan eller att han nyligen hoppat runt i Australien och Nya Zeeland i en campervan? Tar man en kaffe med Ulric blir det garanterat många intressanta samtalsämnen.

Ett varmt tillskott till Sandbacka Science Park, välkommen tillbaka! 💜

640x640transp 921 Peter med en id%c3%a9l%c3%a5da

För dig med en idé

Dina idéer är viktiga. På riktigt. 
Vi hjälper dig att göra verklighet av dina idéer.

Starta din idéresa
Låt dina idéer växa
www.sandbackasciencepark.se
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan
$$$open$$