Webbversion
1106 Header nyhetsbrev (1)
Nyheter - maj
350 Webbild innovationscheckar 960x500
Vi rekryterar! Teknisk projektledare

Anser du att tillverkande företag kan bli mer konkurrenskraftiga med hjälp av ny teknik och produktionsmetoder? Om du vill arbeta i projekt vars syfte är att stötta företag i regionen att utforska och nyttja nya tekniska lösningar, är det här rätt tjänst för dig!

Din roll är att agera länk till framtidens produktionsteknik för regionens företag. Din uppgift blir att leda och arbeta operativt inom projekt som visar vägen och möjliggör en utvecklingsresa för regionens företag. Arbetet sker i nära samarbete med företag och andra aktörer i regionen. Vi tror att du har ett nyfiket intresse för områden såsom AI, automation, additiv tillverkning och cybersäkerhet.
Läs mer och ansök här
Heading
1127 HF (300 x 540 px) 640x640transp
1128 HF (300 x 540 px) (1) 640x640transp
1129 HF (300 x 540 px) (2)
1125 HF (4)
1124 HF (3)
Hållbarhetsforum 2024 - vilken succé!
Den 23 april var det äntligen dags för vårt första Hållbarhetsforum 2024 - och vilken dag det blev! 🙌

I publiken satt drygt 90 nyfikna deltagare, inklusive företagare, studenter samt representanter från offentlig sektor. Vi fick ta del av insiktsfulla föreläsningar om cirkulär ekonomi, hur en enda skjorta kan ge insikter om vad som egentligen är viktigt i livet och så fick vi omvärldsanalyser från ledande expert med fokus på den snabba tekniska utvecklingen och andra komplexa frågor. Och mycket, mycket mer!

Stort tack till våra talare och till alla som kom och för alla nyfikna frågor! På återseende på Hållbarhetsforum 2025 👉🌱💜
Se fler bilder från Hållbarhetsforum 2024 här
Event
1095 22 MAJ
Nätverksträff Hudiksvall: ERP och affärssystem
Hur får jag in rätt data i systemet? Det är temat för nästa träff inom nätverket för ERP och affärssystem. Jörgen Thyr, Cibes Lift AB, berättar om deras affärssystemresa. Hur jobbar de idag för att få systemet att bli det verksamhetsstöd de vill ha?
Anmäl dig till nätverksträffen
1096 22 MAJ
Lunchworkshop för produktägande företag: Värdeskapande användning av industridesign
Nopicnic är ett etablerat industridesignföretag som nu landat med kopplingar i Gävleborg. I ett samarbete mellan Sandbacka Science Park och Movexum vill Nopinic inspirera och dela med sig sina kunskaper om det värde design kan tillföra produktägande företag. Anmäl dig till workshopen.
1092 30 MAJ
Godmorgon Sandviken
Godmorgon Sandviken är en arena som stärker företag och företagsamma personer i Sandvikens kommun.
Anmäl dig till Godmorgon Sandviken
1102 4 SEP
Workshopserie för företag - Kickstarta ert hållbarhetsarbete
Stärk din ställning som leverantör - delta i vår workshopserie för att säkra uppdrag och driva företag hållbart. Ny omgång i höst!
Anmäl dig till workshopserie inom hållbarhet
1105 11 SEPT
Save the date - A Sustainable Tomorrow
För tredje året i rad arrangeras den digiloga hållbarhetskonferensen A Sustainable Tomorrow, där Sandbacka Science Park står som officiell hubb. Håll utkik efter anmälan och mer info!
Finansiering
590 Lime finansierngssymbol 2
Hållbar omställning för företag - stöd för cirkulär omställning
Erbjudandet ger er möjlighet att utforska hur ni kan integrera cirkulära principer i er verksamhet för att börja ställa om till en cirkulär affärsmodell, öka effektiviteten och skapa mervärde för både företaget och samhället i stort.

Sök konsultcheck för att bidra till en grön och cirkulär omställning
590 Lime finansierngssymbol 2
Automations- och produktionscheckar
Är ni ett litet eller medelstort tillverkande företag som vill stärka er långsiktiga konkurrenskraft genom ökad automation  eller ökad produktionskompetens? Då kan ni söka ekonomiskt stöd i form av checkar för att få hjälp att utveckla ert arbete.

Sök automations- eller produktionscheck
329 Utlysning (1)
SKAPA-priset – Ansökan för 2024 är öppen
Nu har du chansen att delta i Sveriges största innovations- och uppfinnarpristävling, vars syfte är att ge stöd till uppfinnare att utveckla sina idéer.

Sök själv eller nominera någon annan senast den 31 maj
329 Utlysning (1)
Skala upp ditt innovativa företag!
Lystring innovativa företag redo att ta sitt nästa steg mot uppskalning och export utanför Europa. Genom Norrköping science park erbjuder de 3 tillväxtprogram med fokus på ditt företags uppskalning och internationalisering. Dessa program, del av Interreg EU, är kostnadsfria alternativ för innovativa företag i bland annat Gävleborg, som vill växa, expandera och utforska nya marknader.

Läs mer och ansök här
Heading
1103 600x600 Selfie
640x640transp
Utforska möjligheterna tillsammans med oss

Vad är en science park?
640x640transp
En science park kan beskrivas som en mötesplats mellan människor, idéer, kunskap och kreativitet. I Sverige finns det omkring 30 science parks och vi är en av dem, och Gävleborgs enda.

Vårt uppdrag är att med hjälp av vårt nätverk och vår expertis driva utveckling, verka för tillväxt och skapa hållbara lösningar för företag.
640x640transp
Hur kan vi hjälpa dig?
640x640transp 921 Peter med en id%c3%a9l%c3%a5da

För dig med en idé

Dina idéer är viktiga. På riktigt. 
Vi hjälper dig att göra verklighet av dina idéer.
Starta din idéresa
Låt dina idéer växa
www.sandbackasciencepark.se
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan