Webbversion
164 toppbild nyhetsbrev lime
Nyheter
183 Layout%c3%a4ndring (960 %c3%97 500 px)
Vi har en ny outfit! 💜🦄
Du har väl inte missat vår nya look! Vi jobbar med människan i fokus. Det vill vi ska matcha vårt utseende. Du kommer att mötas av färre färger och mer människor framöver. Så här ser vår nya logotyp ut, så du ska kunna känna igen oss.
Vår nya hemsida
189 Greengoat Foto Hasse Andersson960x500
Konkurrensfördelar för företag som tar vägen mot grön omställning
Sandbacka Park företaget Greengoat Hållbarhetsbyrå arbetar med att leda företag rätt bland hållbarhetsregleringar och krav.
Sandbacka Science Parks fokusomåden är just hållbara och digitala lösningar - med människan i centrum. Vi har tagit fram verktyg för att mäta företagens digitala mognad samt tillsammans med Greengoat även ett verktyg för vad företagen står när det kommer till hållbarhet.
I en intervju i Dagens Industri berättar Åsa Backman om Greengoats arbete för den "breda gröna vägen" framåt som är ett måste.
Läs artikel i DI
Event
179 25 aug
Välkommen till Morgonsoffa
Morgonsoffan på Sandbacka Park. Morgonsoffa är en arena som vill stärka företag och företagsamma personer i Sandvikens kommun. Torsdag 25 augusti kl. 7:30 för kaffe och mingel. Programmet startar kl. 8:00. Välkomna! För mer information och anmälan >>
185 15 sep
Save the date - Halvvägs till 2030
Sveriges största digiloga hållbarhetskonferens - mer information kommer.
180 25 okt
Save the date - Företagarveckan
Planeringen av årets Företagarvecka, den 25–27 oktober, är i full gång och i år kommer vi fokusera ännu mera på företagarnyttan – Företag berättar för företag. Företagsveckan >>
Modiga människor med nytänkande idéer
190 AssetBook kundcase rund
640x640transp Möt AssetBook - från startup till scale up med IoT-plattformar
640x640transp Idag har de flesta hem och moderna företag en stor mängd teknik med olika inlogg, inställningar och system att hålla reda på. Inom en större organisation finns ofta flertalet system att hålla koll på, de flesta bara delvis sammankopplade med varandra. Med en affärsidé som ligger helt rätt i tiden vågade Jimmy Jonasson och William Jonasson göra verklighet av sin vision och startade AssetBook, en plattform som samlar alla smarta system på ett och samma ställe.


640x640transp
Läs artikeln om AssetBook
Finansiera din eller ditt företags idé
168 Lime finansierngssymbol 2
Checkar för utveckling – upp till 400.000 kr
Är ni ett litet eller medelstort företag som befinner sig i en utvecklings- eller innovationsfas? Då finns nu möjligheten att tillgå innovationscheckar via Sandbacka Science Park. 
Läs mer om innovationscheckar >>
Kontakta oss om finansiering
Sandbacka Science Park önskar alla en riktigt skön och trevlig sommar
image
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us our homepage
Här kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller avregistrera dig från listan