Workshop för entreprenörer inom kulturella och kreativa branscher:

Hitta vägarna till finansiering för din idé och få verktygen i ledarskap för soloföretagare

Subtopia med dess inkubator Katapult och Starta eget Stockholm välkomnar kulturskapande entreprenörer eller företagare med kreativa processer som sin affärsidé till en berikande workshopkväll. Du lär dig hitta vägarna till finansiering och ges verktygen till självledarskap för att strukturera din tillvaro för att kunna genomföra ditt drömprojekt. Du får även möjlighet till nätverkande och erfarenhetsutbyte med andra entreprenörer.

Kvällen inleds av Stockholms stads Björn Grann som driver Starta eget Stockholm, som erbjuder kostnadsfri företagsrådgivning till stockholmare som funderar på eller redan har starta sitt eget företag.

Workshopen är uppdelad i två block och leds av Martin Q Larsson, verksamhetsledare på Katapult - kulturinkubatorn för kreativa startups. Katapult stöttar entreprenörer i att förverkliga sina visioner och bygga hållbara företag inom kulturella, sociala och kreativa sektorer. Katapult erbjuder kreativ coaching, en stöttande atmosfär och ett nätverk av likasinnade.


📆 Onsdag 15 maj

🕑 Klockan 17.30-20.00.

📌 Tekniska Nämndhuset, Kungsholmen, Stockholm. Sal: Hörsalen. Du som deltagare blir mött av eventvärd vid receptionen i huvudentrén, Fleminggatan 4, kl. 17.30.

💡 Det är kostnadsfritt att delta men antalet platser är begränsat. Sista anmälningsdag är 13 maj. Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Om du anmäler dig men får förhinder vill vi att du avbokar din plats i tid så att vi undviker matsvinn.Block 1 Ansökningsverkstad
Vill du förverkliga din idé inom kreativa och kulturella branscher men saknar finansiering?

Då är vår ansökningsverkstad något för dig! Vi gör en djupgående genomgång av olika finansieringsalternativ och strategier för att säkra stöd för ditt projekt. Under ledning av Martin Q Larsson, kommer du att lära dig att navigera genom den komplexa världen av finansiering och maximera dina chanser att få ditt kreativa projekt att lyckas.

Block 2 Ledarskap för soloföretagare
Är du en soloföretagare som strävar efter att ta din verksamhet till nästa nivå? Eller saknar du rätt struktur av din tillvaro för att kunna genomföra ditt drömprojekt? Få tillgång till verktyg och insikter för att effektivt organisera din tid och resurser och ta kontroll över ditt företags tillväxt och framgång.

Fotocredits: Jinkyr/Pixabay
icons location
Tekniska Nämndhuset
Fleminggatan 4, Kungsholmen


Sal: Hörsalen, Tekniska Nämndhuset. Du som deltagare blir mött av eventvärd vid receptionen i huvudentrén, Fleminggatan 4, kl. 17.30.
startaeget@stockholm.se
Härmed tillåter jag att ni lagrar mina personliga uppgifter ovan tills detta eventet är genomfört.
178 StockholmsStad logotypeStandardA3 300ppi svart
The registration has been closed since 13/05/2024 23:59.