#IK Oskarshamn Webbversion
232 Generell Banner Lime 100
Säsongskortsägare Privat och Företag 2020/2021
Utifrån det beslut som är taget av regeringen, gällande publikrestriktioner så kommer IK Oskarshamn att kunna ta emot en publik på 300 personer per hemmamatch från och med 1/11.
Säsongskort ersätts med fribiljetter
Vi kommer att ge samtliga säsongskortsägare (både på stå- och sittplats) företräde till kommande hemmamatcher och fördelningen av de matcher du kommer att få gå på kommer att göras enligt ett rullande schema.

Under tiden restriktionerna kvarstår gäller inga säsongskort och restriktionerna innebär att vi kommer att placera om samtliga säsongskortsägare på sittplats med en meters mellanrum (ståplatsläktaren kommer inte att användas utan de med säsongskort på ståplats blir placerade på sittplats).

Vi ersätter under restriktionen samtliga säsongskort med fribiljetter och det kommer att skickas ut två typer av fribiljetter.
Fribiljett samt Fribiljett VIP (för de som har ett säsongskort VIP).

Om du har bokat fler säsongskort i samma namn kommer du få samma antal fribiljetter per tilldelad match. Fribiljetterna kommer succesivt att skickas ut till den mejl du har angivit hos oss eller per brev om vi inte har någon mejladress registrerad. Om du inte har fått några biljetter i din inkorg, titta i din skräpkorg för att vara säker innan du kontaktar oss. Om du inte har fått några biljetter, men har löst säsongskort – hör av dig så snart som möjligt till oss på bokning@ikoskarshamn.se.

Före 5/11 skickar vi ut biljetter till alla matcher t.o.m. 30/12. Därefter inväntar vi eventuella förändringar av restriktionerna innan vi skickar ut biljetter till ytterligare matcher. På biljetterna som skickas till dig framgår vilka platser samt vilka matcher du tilldelats.

Biljetten är personlig men kan överlåtas till valfri person. Om biljetten överlåtes ska dock du som innehar biljetten meddela IK Oskarshamn fullständigt namn på personen som övertar biljetten samt ett mobiltelefonnummer och mailadress till övertagaren i så god tid som möjligt före matchstart till bokning@ikoskarshamn.se. Om biljetten överlåtes till annan person kommer avräkningen att ske på ditt säsongskort. Du ombesörjer själv att överlämna din biljett till den som ska nyttja den.

OBS. Vi förbehåller oss rätten att göra förändringar beroende på eventuella ändringar i gällande restriktioner.
Avräkning på mitt säsongskort
De fribiljetter som skickas ut kommer att avräknas från ditt/dina säsongskort. Om du av någon anledning inte kan gå på den match du har blivit erbjuden att gå på kan du lämna din biljett till en vän. Då är det viktigt att du meddelar oss vem som kommer ta över din biljett. Informationen lämnas till bokning@ikoskarshamn.se (enligt ovan). Matchen kommer dock ändå att avräknas från ditt/dina säsongskort och ligger till grund för eventuell återbetalning efter säsongens slut.
Fribiljett VIP och Arenarestaurangen
Du som har ett Säsongskort VIP får Fribiljett VIP. Fribiljett VIP ger tillgång till Arenarestaurangen i pauserna. Då vi endast får ta in sittande gäster i Arenarestaurangen så kommer antalet som får vistas i lokalen per match att vara begränsat och vi kommer tillämpa principen först till kvarn. Du kan med fördel boka mat i samband med match. Kontakta Patrik Schavon på patrik@ikoskarshamn.se eller på tel. 0491-38 22 01 för bordsbokning.
Kiosker och supporterbarer
Vi kommer hålla kiosker, supporterbarer och souvenirshop öppna, även baren under bortastå. Vänligen håll avstånd när ni står i kö. När det gäller supporterbarer så tillåter restriktionerna endast sittande gäster, vilket innebär att antalet personer som får vistas på respektive serveringsområde är begränsat och vi kommer tillämpa principen först till kvarn. 
Lite övrig information
Önskemål som val av matcher, placering i arenan samt önskemål om sällskap kommer vi inte att kunna hantera.

Äntligen har vi möjlighet att bjuda in er till Be-Ge Hockey Center. Vi ber samtliga att vara rädda om samt hålla avstånd till varandra under kommande matcher. Kom i god tid för att undvika köbildning.
unknown link