Leksands IF Webbversion
845 BANNER NYHETSBREV NY
919 dir 16 9
Föreningskampen 2024
Är din förening ansluten till Dalarna i rörelse och gillar att tävla? Då ska ni anmäla er förening till Föreningskampen som anordnas av Leksands IF under våren 2024.  

Hur går det till?
Föreningarna deltar i en grundserie med tre delmoment på hemmaplan, och därefter anordnas en stor final i Leksand och Tegera Arena den 7 juni.
Det gäller för föreningarna att samla på sig poäng som man tilldelas för varje genomfört delmoment. Har man deltagit i samtliga delmoment har man en plats i finalen. Finaldagen inleder vi med lunch och därefter bjuds föreningarna på föreläsning och träningsupplägg med ledare från Leksands IF:s herrlagstrupp.  
Dagen avslutas med finalen av föreningskampen samt meet and greet med spelare från Leksands IF:s herrlag. Allt detta är kostnadsfritt, vi har dock ett begränsat antal platser, så först till kvarn med anmälan till tävlingen gäller.  

Tävlingsmoment
Incheckning och avslut - Att säga hej och hej då till sina klubbkompisar är viktigt. Beskriv hur er förening inleder era träningar, hur välkomnas alla aktiva och vad gör ni innan alla åker hem till sitt. Beskriv i text eller spela in en kort film, skicka gärna ett foto på er samling.
Den ideella kraften - Berätta om en person som ni utser till föreningens eldsjäl, som har gjort det lilla extra för er förening under månaden eller säsongen.
Hejaramsan - Det är peppande och roligt att heja på sina klubbkompisar, hur går er hejaramsa? Skicka in en hejaramsa där ert föreningsnamn är med i texten. Kanske har ni en film som ni kan skicka in där ni är ute på tävling och hejar fram klubbkompisarna?

Vilka i föreningen får tävla?
I Föreningskampen tävlar föreningen som ett lag där alla hjälper till på sitt sätt. Det är föreningen som väljer ut vilka fem personer som sedan får åka på finalen - fyra aktiva i åldrarna 11-14 år samt en ledare.
Är ni inte redan anslutna till Dalarna i rörelse är ni varmt välkomna att bli det.
Kontakta oss för mer information om tävlingsupplägg, anmälan och Dalarna i rörelse.  
Vi ses!
/Lisa Ek, Ansvarig för Dalarna i rörelse, Leksands IF
Kontakta oss
118 Star neg
unknown link