586 FO%cc%88RENINGSMATCHEN BANNER (1)

VI GÖR EN FAVORIT I REPRIS – FÖRENINGSMATCHEN!

I samband med matchen Växjö Lakers – Linköping HC lördag den 22 februari kommer vi köra ett föreningstema i VIDA Arena.
Förra årets vinnare av Föreningskampen och som lyckades få dit flest medlemmar var Åby/Tjureda IF som kammade hem hela 11 985 kr i sponsring!


Som förening i Växjö kommun vill vi erbjuda Er förening att ställa ut med en monter på Plan 2 kostnadsfritt. En monter för att exempelvis arrangera tävlingar, dela ut erbjudanden, eller låta gästerna få testa på det er förening erbjuder. Ett enkelt och rolig sätt att visa upp er och en chans att värva medlemmar!

Arenan öppnar två timmar innan matchstart och tanken är att montrarna ska finnas tillgängliga även i pauserna under matchen.

Vi kommer till denna match erbjuda era medlemmar kampanjbiljetter för 150 kr på sittplats, samt 100 kr för vuxna och 50 kr för ungdomar på ståplats. Den förening som lyckas få dit mest medlemmar sponsrar vi med 30% av biljettintäkten av kampanjförsäljningen.

Vi på Växjö Lakers vill göra detta för att främja föreningslivet i Växjö kommun, vi har många nyfikna gäster varje match som vi gärna vill dela med oss av till er. Kom gärna klädd i era föreningsställ/matchtröjor för att promota just er förening.

Begränsat antal monterplatser, först till kvarn gäller. 
Aktiviteten är kostnadsfri

Välkommen med er anmälan senast 18 februari!
Fyll i formuläret nedan för anmälan till Föreningsmatchen
Läs om hur vi lagrar dina personuppgifter här: www.vaxjolakers.se/gdpr
The registration has been closed since 19/02/2020 00:00.