RISE

RISE&Shine

Lund, 28 november

 

Välkommen på en matig frukost
Sedan 1 september är Svenskt Marintekniskt Forum (SMTF) en del av RISE Research Institutes of Sweden. SMTF är ett medlemsnätverk för underleverantörer inom sjöfart, offshore och fritidsbåtindustrin. Nätverket har i dagsläget ca 100 medlemsföretag över hela landet. Verksamheten i Skåne har flyttat från Landskrona och kommer fortsättningsvis att utgå från Lund. Satsningen mellan SMTF och RISE ger kraft till den strategiska utbyggnaden av det maritima området inom RISE.
 
Nu vill vi tillsammans träffa dig på vårt kontor i Lund över en frukost och berätta mer om hur vi kan samverka och göra nytta för den marintekniska industrin i Sverige. Frukosten står framdukad från klockan 08:00. Varmt välkommen!

Program:
RISE bredd i Lund. Stefan Elfborg – Platschef Lund Gateway, RISE

RISE satsning på den maritima industrin. Thomas Angervall – Ställföreträdande enhetschef för jordbruk och livsmedel, RISE

SMTF en del av RISE. Andreas Bach – Senior projektledare Skåne, SMTF 
Eva Errestad – Projektledare Medlemsservice och kommunikation, SMTF

Vid årsskiftet fick Sverige ett nytt forskningsinstitut. Vi heter RISE Research Institutes of Sweden och består av de tidigare instituten Innventia, Swedish ICT och SP. I Lund sitter vi på Ideon Science Park där vi samverkar med företag och samhällsaktörer. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster - allt från certifiering av ledningssystem till forskning och utveckling som höjer innovationsnivån på produkter och tjänster.

Boka
 
  28 november kl 08.30-10.00

Plats
Elite Hotell Ideon Gateway konferensen plan 2, Giga
Scheelevägen 27, 223 63 Lund, Sverige
ANMÄLAN
RISE – Sveriges forskningsinstitut
Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra produkter, tekniker och tjänster. RISE Research Institutes of Sweden ägs av svenska staten. www.ri.se.
Dela:
Klicka för att dela på Twitter Klicka för att dela på LinkedIn Klicka för att dela på Facebook
The registration has been closed since 27/11/2017 23:59.