RISE
RISE&Shine 

Maskingatan 11, 417 64 Göteborg, Sverige | 25/10/2017 08:30
Välkommen på en matig frukost tillsammans med RISE och SMTF
Sedan 1 september är Svenskt Marintekniskt Forum (SMTF) en del av RISE inom divisionen Safety & Transport. SMTF är ett medlemsnätverk för underleverantörer inom sjöfart, offshore och fritidsbåtindustrin. Nätverket har i dagsläget ca 100 medlemsföretag över hela landet. Huvudkontoret har flyttat från Uddevalla till Gibraltargatan i Göteborg.

Satsningen mellan SMTF och RISE ger kraft till den strategiska utbyggnaden av det maritima området inom RISE och ökade utvecklingsmöjligheter för SMTF och dess medlemmar. T ex. äger RISE och är partner i ett 100-tal unika testbäddar och demonstratorer öppna för industri, akademi, SMF och offentlig sektor.

Nu vill vi tillsammans träffa dig över en frukost i Göteborg och berätta mer om hur vi kan samverka och göra nytta för den marintekniska industrin i Sverige. Frukosten står framdukad från klockan 08:00.

Varmt välkommen!

Program:
Bredden inom RISE.
Verksamhetschef Småföretag, RISE Susanna Kindberg
RISE satsning på den maritima industrin.
Kerstin Hindrum, Gruppchef Fire Research, Fire Dynamics RISE

SMTF en del av RISE.
Fredrik von Elern och Eva Errestad, SMTF.

Vid årsskiftet fick Sverige ett nytt forskningsinstitut. Det heter RISE och består av de tidigare instituten Innventia, Swedish ICT och SP. I Göteborg har RISE tre kontor varifrån man samverkar med företag och samhällsaktörer. RISE erbjuder ett brett utbud av tjänster - allt från certifiering av ledningssystem till forskning och utveckling som höjer innovationsnivån på produkter och tjänster.

Boka
 
  25 oktober kl 08.30-10.00

Senaste dag för anmälan är den 20 oktober

Plats
Konferenslokal K 34, Eriksbergshallen
Maskingatan 11, 417 64 Göteborg, Sverige

Kontakt
Eva Errestad
eva.errestad@ri.se
tel. 010-516 6128

ANMÄLAN
RISE – Sveriges forskningsinstitut
Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra produkter, tekniker och tjänster. RISE Research Institutes of Sweden ägs av svenska staten. www.ri.se.
Dela:
Klicka för att dela på Twitter Klicka för att dela på LinkedIn Klicka för att dela på Facebook
The registration has been closed since 20/10/2017 23:59.