Webbversion
441 Svefa Skolanalys l%c3%a4rare
Varmt välkommen på 
webbinarium den 19 september
Mark för vård, skola och omsorg - strategiska 
markförvärv eller nödlösningar?
I samband med att nya bostadsområden byggs ut behöver den sociala infrastrukturen hänga med. När ska kommunen agera och hur kan man tänka i tidigt skede? Hur ska nödvändiga markförvärv sent i processen hanteras och vilka regler gäller?

Hur kan kommunen säkerställa mark för vård, skola och omsorg i exploateringsområden? Vilka verktyg finns att använda? Vilka tillvägagångssätt är inte tillåtna? ·
  • Offentlig eller privat verksamhetsutövare, vad gäller?
  • Strategiska markförvärv och planering i tidigt skede.
  • Vad blir konsekvenserna av att hantera frågan i ett sent skede av planprocessen och hur påverkar det kommunens handlingsutrymme?
Välkommen till ett intressant och utbildande webbinarium där Svefas rådgivare, Erik Bragg och Gustav Hector går igenom frågorna.

Du kommer att ta med dig kunskap avseende:
  • Regelverk för kommunen för att säkerställa vård, skola och omsorg i nya exploateringsområden.
  • Arbetssätt för att i tidiga skeden planera för strategiska markförvärv.
  • Hur ersättningen bestäms när mark för vård, skola och omsorg ska lösas in.
Webbinariet tar cirka 30 minuter. Efter presentationen öppnar vi upp för frågor och diskussion.

Varmt välkommen!

Plats: Webbinarium via MS Teams 

Datum och tid: Tisdag 19 september klockan 10:00
Jag deltar gärna
Vi bryr oss om din integritet
För oss på Svefa är det viktigt att värna om din personliga integritet och behandla dina personuppgifter så att det känns tryggt för dig som har kontakt med oss. Vi vill alltid göra din upplevelse så bra som möjligt när du använder våra tjänster eller besöker vår webbplats.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy här.
Mer om Svefa
Svefa erbjuder spetskompetens och kvalificerad fastighetsrådgivning inom strategi & organisation, värdering & analys, samhällsbyggnad & fastighetsutveckling, strategisk & operativ förvaltningsrådgivning, transaktioner & uthyrning. Bland våra uppdragsgivare finns allt från stora fastighets- och energibolag, investerare, byggbolag, banker, myndigheter och kommuner till mindre lokala fastighetsaktörer som alla uppskattar vår kombination av fastighetskompetens och affärsintelligens. Tillsammans är vi över 250 medarbetare fördelade på kontor från Malmö i söder till Luleå i norr. Svefa omsätter årligen cirka 450 MSEK.

Avanmälan
$$$open$$