Fortsättningskurs för ledamöter

VÄLKOMMEN!
SEK Svensk Elstandard bjuder in till en digital fortsättningskurs för dig som aktivt deltar i en eller flera tekniska kommittéer eller arbetsgrupper inom SEK och som sedan tidigare gått SEKs introduktionskurs.

Kursen hålls via Zoom, 08.30-12.00. Syftet är att gå vidare med en del om regelverk och hur man deltar effektivt på möten. Kursen bygger också delvis på diskussioner med ursprung från erfarenheter du skaffat dig under din tid i vår verksamhet.

Missa inte möjligheten att vara med och påverka innehållet denna kursdag! Kursen kommer att hållas vid tre separata tillfällen nu under hösten, den 18e, 19e och 24e november.

Målsättningen efter genomförd kurs är att du som deltagare ska känna dig säkrare i din roll vid deltagande på tekniska möten, samt att du ska veta mer om var relevant information finns att hämta.

Inför kurstillfället får du gärna skicka in frågor eller områden du vill att vi ska diskutera eller som du vill veta mer om till senc@elstandard.se.

Agenda och möteslänk skickas ut i ett separat mejl inför valt kurstillfälle.


Välkommen!
Anmäl dig till fortsättningskursen
Välj datum att delta
Härmed tillåter jag att SEK lagrar mina personliga uppgifter ovan. SEK behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. All data används och behandlas för att tillhandahålla och fullfölja åtaganden, utföra och förbättra SEKs tjänster till dig som medlem. Lär mer här.
233 Zoom 1
Bra att tänka på vid webbmöten
  • Ha mikrofonen påslagen endast då du ska prata så eventuellt bakgrundsljud inte stör
  • Prata klart, tydligt och börja med att presentera dig
  • Stäng av andra program i dator
  • Stäng av kameran vid dålig uppkoppling
235 Webinar 4
Webbmöten via Zoom
SEK rekommenderar att man använder sig av den nedladdningsbara dataversionen av Zoom. Om man inte kan använda sig av denna finns alternativa Zoom-anslutningar att använda sig av:
  • Ringa in genom aviserat landstelefonnummer
  • Använda sig av Zoom-mobilappen
  • Använda sig av webbklienten genom en webbläsare
Följ oss på sociala medier
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
The registration has been closed since 17/11/2020 23:00.