Elinstallationsreglerna – Så blir du framgångsrik i ditt yrke 
 18/03/2021 09:00 
190 SEK Logo huvud
Bli framgångsrik i ditt yrke med hjälp av Elinstallationsreglerna

SEK Svensk Elstandard bjuder in till ett webbinarium där vi dyker ner i Elinstallationsreglerna och pratar om fördelar med att välja utförande enligt svensk standard. Webbinariet kommer hållas på distans via det digitala mötesverktyget Zoom. En överblick över webbinariets innehåll: 
  • Därför behöver du Elinstallationsreglerna 
  • Skillnad mellan föreskrift och standard
  • Så här jobbar du med Elinstallationsreglerna
  • Skyddsmetoder och åtgärder
Varför är det bra att arbeta utifrån Elinstallationsreglerna?
Att arbeta utifrån Elinstallationsreglerna från SEK Svensk Elstandard är det enklaste sättet för att följa lagar och föreskrifter, och utföra säkra elinstallationer som inte skadar någon eller orsakar annan elskada. Elinstallationsreglerna hjälper dig och ditt företag att följa elsäkerhetslagen och säkerställer att du och dina medarbetare har tillgång till rätt kunskap.  

Har du den senaste utgåvan av Elinstallationsreglerna?
Alltför många arbetar efter gamla, ersatta utgåvor av Elinstallationsreglerna. Se till att just du arbetar efter den senaste, tredje, utgåvan av Elinstallationsreglerna.

Ett separat mejl med möteslänk kommer att skickas ut närmare webbinarietillfället.

Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på sek@elstandard.se eller 08-444 14 00.

Varmt välkommen!
Köp till SEK Handbok 444 Elinstallationsreglerna till rabatterat pris – få 50 % rabatt på handboken när du köper den i samband med webbinariet!
311 Joakim Grafstrom SEK
Webbinarieledare
Webbinariet leds av Joakim Grafström, teknisk expert på SEK Svensk Elstandard och ett välkänt ansikte i branschen.

Joakim har sedan mitten av 1990-talet arbetat med elsäkerhet på Banverket, Elsäkerhetsverket, EIO och SEK Svensk Elstandard. Han har varit aktiv inom standardiseringen sedan 1997 och deltar i såväl det nationella arbetet i Sverige som arbetet i den internationella organisationen IEC och den europeiska organisationen CENELEC.
313 handshake
Avbokningsvillkor
Vid avbokning 1 vecka före och till webbinariestart eller om deltagaren uteblir debiteras 50 % av avgiften. Anmäld deltagare kan naturligtvis ersättas med annan person från samma företag. 

18/03/2021 09:00

icons add to calendar
Följ oss på sociala medier
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
Anmälan till webbinariet Elinstallationsreglerna – Så blir du framgångsrik i ditt yrke 17 mars har tyvärr stängt. Om du är intresserad av att delta i ett webbinarium om Elinstallationsreglerna längre fram kan du anmäla ditt intresse till oss på antingen sek@elstandard.se eller 08-444 14 00. Med vänlig hälsning, SEK Svensk Elstandard