Åskskyddswebbinarium – Riskhantering
 18/11/2021 10:00 
301 SEK Logo huvud
VÄLKOMMEN

SEK Svensk Elstandard bjuder in till SEK Åskskyddswebbinarium - Riskhantering, ett fortsättningswebbinarium som ökar din förståelse för att kunna fastställa behovet av åskskydd i enlighet med gällande svensk standard för att skydda människor, byggnader installationer och egendom. Du kommer få fördjupa dina kunskaper i
  • Åskskyddshandboken SEK Handbok 452 och handbokens medföljande riskberäkningsprogram
  • Hur riskbedömning gör på bästa sätt
  • Behov och ekonomisk motivering av åskskydd
Webbinariet hålls via det digitala mötesverktyget Zoom den 18 november kl 10:00-11:30.

Varmt välkommen!
308 photo 1482005253821 5d6a2c685879
Program
  • 10:00 Introduktion SEK Svensk Elstandard
  • 10:15 Genomgång av riskberäkningsprogrammet 
  • 11:00 Frågestund och avslut 
Pris
Härmed tillåter jag att SEK lagrar mina personliga uppgifter ovan. SEK behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. All data används och behandlas för att tillhandahålla och fullfölja åtaganden, utföra och förbättra SEKs tjänster. Lär mer här.
294 Kursledare Johan
Webbinarieledare: Johan Bäckman
Johan Bäckman är en av Sveriges främsta experter inom åskskyddsteknik. Han har mer än 25 års erfarenhet från branschen, är aktiv inom standardiseringen och SEK och är en av huvudförfattarna till SEK Handbok 452 – Åskskyddshandboken.

Johan sitter även med som expert i den internationella arbetsgruppen, under IEC TC 81, för framtagande av "Application Guide for Lightning protection". Till vardags arbetar han på OBO Betterman, ett ledande företag för bland annat åskskydd och överspänningsskydd.
295 handshake
Avbokningsvillkor
Vid avbokning 1 vecka före och till webbinariestart eller om deltagaren uteblir debiteras 50 % av avgiften. Anmäld deltagare kan naturligtvis ersättas med annan person från samma företag.
BOKA IN

18/11/2021 10:00

icons add to calendar
Följ oss på sociala medier
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
Tyvärr har anmälan till SEK Åskskyddswebbinarium Riskhantering stängt. Är du fortfarande intresserad av att delta på webbinariet? Anmäl ditt intresse till oss via shop@elstandard.se