Fördjupande webbinarium om SEK Handbok 460 
Skydd mot brand och driftstörningar
08/12/2021 10:00
190 SEK Logo huvud
VÄLKOMMEN
SEK Svensk Elstandard bjuder in dig till ett fördjupande webbinarium om nya SEK Handbok 460 Skydd mot brand och driftstörningar. SEK Handbok 460 beskriver bakomliggande orsaker till driftstörningar och en hel del tips på åtgärder som kan höja brandsäkerhetsnivån och minska omfattning av och antalet allvarliga driftstörningar. Den inriktar sig främst på större anläggningar där driftstörningar kan få betydande konsekvenser.
  • När? 10.00-12.00 onsdagen den 8 december.
  • Kostnad? Webbinariet kostar 995 kr exklusive moms.
  • Var? Webbinariet hålls digitalt. Ett separat mejl med en möteslänk kommer att skickas ut till anmälda deltagare närmare webbinarietillfället. 
Anmälan
Kostnad
Härmed tillåter jag att SEK lagrar mina personliga uppgifter ovan. SEK behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. All data används och behandlas för att tillhandahålla och fullfölja åtaganden, utföra och förbättra SEKs tjänster. Lär mer här.
203 shutterstock 1689338029 optimized
Bra att tänka på vid webbmöten
  • Ha mikrofonen påslagen endast då du ska prata så att eventuellt bakgrundsljud inte stör
  • Prata klart och tydligt 
  • Stäng av andra program i dator
  • Stäng av kameran vid dålig uppkoppling
453 Frank Johansson SEKHB460
Föreläsare Frank Johansson
Bonnpojken som blev elektriker och elkraftsingenjör. Efter sex år som elektriker så har Frank Johansson jobbat med elbesiktning sedan 1996. Han håller utbildningar inom elinstallationsteknik för besiktningsingenjörer, elingenjörer, elinstallatörer och elektriker.

Frank är starkt engagerad i Elektriska Nämnden såsom ordförande i tekniska utskottet, teknisk support till besiktningsingenjörer och utbildare för nya och befintliga besiktningsingenjörer. Han är ledamot i SEK TK 64, Elinstallationer för lågspänning samt skydd mot elchock, och har skrivit flertalet faktaböcker inom elsäkerhet.

Frank har kvar sina bopålar på föräldragården i den lilla byn Agunnaryd i Småland och fritiden ägnar han åt skogsbruk.
443 SEK Handbok 460 omslag hemsida
SEK Handbok 460 Skydd mot brand och driftstörningar
Boken vänder sig till innehavare av anläggningar och beställare vid nybyggnation. Det innebär då även konsulter (projektörer, kalkylatorer, besiktningsförrättare vid entreprenader och besiktningsingenjörer) samt i förlängningen även entreprenörer. Riskingenjörer inom försäkringsbolagen torde även ha intresse för en handbok av detta slag.

Handboken finns tillgängliga att köpa i fysisk form, som digital pdf eller att lägga till i ditt SEK e-Standardabonnemang från och med tisdagen den 7 december. Då hittar du den här.

Redan innan den 7 december kan du anmäla ditt intresse för handboken och få ett mejlutskick med direktlänk till SEK Handbok 460 när den släpps på måndagen. Här kan du anmäla dig till mejlutskicket.
08/12/2021 10:00
icon
Följ oss på sociala medier
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage