190 SEK Logo huvud
Nya SEK Handbok 461
Potentialutjämning för skydd och funktion
Snart lanseras SEK Svensk Elstandards nya handbok SEK Handbok 461 Potentialutjämning för skydd och funktion. Potentialutjämning har alltid varit ett stort diskussionsämne och en orsak till många frågor i branschen:
  • Ska det potentialutjämnas?
  • Varför ska det potentialutjämnas?
  • Ska armeringen potentialutjämnas?
  • Vad är det för skillnad på potentialutjämning och skyddsutjämning?  
SEK har länge haft två olika handböcker för att ge svar på många av dessa frågor. Men i vilken bok ska man leta? Nu har SEKs kommitté SEK TK 64 slagit ihop de gamla handböckerna SEK Handbok 413 Skyddsutjämning i byggnad och SEK Handbok 449 Potentialutjämning i industriella elanläggningar till en och samma handbok - SEK Handbok 461Potentialutjämning för skydd och funktion. 

Den nya handboken lanseras den 9 februari och finns då att köpa som fysisk bok eller nedladdningsbar pdf på elstandard.se. Har du ett SEK e-Standardabonnemang kommer du givetvis kunna lägga till handboken till ditt standardbibliotek.
Anmäl ditt intresse!
Anmäl ditt intresse för SEK Handbok 461 redan nu och få ett mejlutskick med direktlänk till handboken direkt när den släpps i SEKs webbshop den 9 februari. 
Härmed tillåter jag att SEK lagrar mina personliga uppgifter ovan. SEK behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. All data används och behandlas för att tillhandahålla och fullfölja åtaganden, utföra och förbättra SEKs tjänster. Lär mer här.
472 HB461 3120pxl introwebbinarium
Missa inte SEKs webbinarium om nya SEK Handbok 461!
Den 9 februari, samma dag som handboken släpps, kl 10.00-10.30 anordnar SEK ett kostnadsfritt introduktionswebbinarium om nya SEK Handbok 461 Potentialutjämning för skydd och funktion.

Läs mer och anmäl dig här!
Följ oss på sociala medier
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
The registration has been closed since 09/02/2022 00:00.