Med rätt åskskydd blir dina kunder tryggare!
SEK Åskskyddskurs i Stockholm den 20 september
301 SEK Logo huvud
VÄLKOMMEN!

SEK Svensk Elstandard bjuder in dig till SEK Åskskyddskurs när den nu anordnas i Stockholm. SEKs Åskskyddskurs ger dig de digitala verktygen för riskbedömning som skyddar liv och egendom.

Kursen ger ökad förståelse för åskskyddsteknik och kunskap om hur du kan lösa åskskyddsproblematiken i enlighet med gällande svensk standard för att skydda människor, byggnader, installationer och egendom. Var förberedd inför årets åsksäsong!

Under kursen går vi igenom:
  • Standarden SS-EN 62305, Åskskydd, SEK Handbok 452 och handbokens medföljande riskberäkningsprogram
  • Hur åska uppstår
  • Olika typer av åskskador
  • Hur riskbedömning görs på bästa sätt
  • Behov och ekonomisk motivering av ett åskskydd
  • LPS – åskskyddsklasser, uppbyggnad och konstruktion
  • LPZ – vad är en åskskyddszon

Kursen anordnas tisdagen den 20 september kl 08.30-16.00 i Stockholm. I Stockholm kommer kursen att anordnas på SEKs Kansli på Kistagången 16, 164 40, Kista

Kursen kostar 3 995 kr exkl moms och betalningen sker via faktura. Se därför till att vara noga med att fylla i rätt faktureringsuppgifter nedan när du anmäler dig. I priset ingår:
  • Endagsutbildning 
  • Kurspärm
  • Lunch och fika i pauserna

Antalet platser på SEK Åskskyddskurs i Stockholm är 15 personer och det är därför först till kvarn som gäller. Är kursen full och du fortfarande är intresserad? Kontakta oss på 08-444 14 00 eller sek@elstandard.se.

Härmed tillåter jag att SEK lagrar mina personliga uppgifter ovan. SEK behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. All data används och behandlas för att tillhandahålla och fullfölja åtaganden, utföra och förbättra SEKs tjänster. Lär mer här.
413 294 Kursledare Johan
Kursledare Johan Bäckman
Johan Bäckman, en av Sveriges främsta experter inom åskskyddsteknik, ger dig verktygen för att bedöma behovet av skydd, utvärdera eventuella följder och välja rätt skyddsåtgärd. Det gör dina kunder tryggare och det blir lättare att se de ekonomiska fördelarna.
533 SEK Handbok 452 %c3%85ska
SEK Handbok 452 Åskskyddshandboken
Åskskyddshandboken bygger på det kunnande som finns samlat i den stora åskskyddsstandarden
SS-EN 62305 (IEC 62305), men är anpassad för praktisk användning och svenska förhållanden. Handboken utgår från risker och behov, förklarar olika åtgärder och beskriver dimensionering och utförande.
 
I Åskskyddshandboken ingår ett excel-program för beräkning av skaderisken och dimensionering av åskskyddet. Handboken finns tillgänglig som fysisk bok, nedladdningsbar pdf och går att lägga till i ditt SEK e-Standardabonnemang.

Läs mer och köp handboken!
129 covidpuff
Med reservation för pandemin
Vi reserverar oss för att kursen kan komma att ändras från fysiskt till digitalt deltagande om situationen med den pågående Covid-pandemin skulle förvärras. Vi följer utan undantag de rekommendationer som utgår från ansvariga organisationer och myndigheter.

Vid sjukdomssymptom ber vi dig vänligast att stanna hemma och kontakta oss angående din anmälan till kursen. Folkhälsomyndighetens rekommendation är fortsatt att du ska stanna hemma vid symptom som kan misstänkas vara Covid-19. Därför ber vi dig att respektera detta när du planerar att delta vid ett kurstillfälle och stanna hemma om du visar symptom eller känner dig sjuk.
295 handshake
Avbokningsvillkor
Vid avbokning 1 vecka före och till kursstart eller om kursdeltagaren uteblir debiteras 50 % av avgiften. Anmäld kursdeltagare kan naturligtvis ersättas med annan person från samma företag.
BOKA IN

20/09/2022 08:30

450 1490 icons add to calendar neg
icons location
PLATS
SEKs Kansli, Kistagången 16, 164 40, Kista
08-444 14 00
sek@elstandard.se
Följ oss på sociala medier
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
Tyvärr har anmälan för SEK Åskskyddskurs i Stockholm den 20 september stängt. Är du fortfarande intresserad av att gå kursen? Kontakta oss på 08-444 14 00 eller sek@elstandard.se