SEK Åskskyddswebbinarium
 28/03/2023 10:00-12:00
190 SEK Logo huvud
VÄLKOMMEN
SEK Svensk Elstandard bjuder in till ett webbinarium som utbildar dig i verktygen för att kunna bedöma skyddsbehovet och välja rätt skyddsåtgärd. 

Med rätt verktyg för att kunna bedöma behovet av skydd, utvärdera eventuella följder och kunna välja rätt skyddsåtgärder kan du skydda människor, byggnader, installationer och egendom från blixtnedslag. Under kursen kommer vi att gå igenom:
  • Varför behövs åskskydd?
  • Hur gör man riskbedömning för behov av åskskydd?
  • Hur åskskyddas byggnader?
  • Hur skyddas känslig elektronisk utrustning?

SEKs Åskskyddswebbinarium vänder sig till konsulter, konstruktörer, elansvariga, installatörer och fastighetsbolag som arbetar med projektering, konstruktion och installation av åskledaranläggningar.

Webbinariet hålls via det digitala mötesverktyget Zoom den 28 mars kl 10.00-12.00.Varmt välkommen! 

Krister Elfgren
Försäljningsansvarig
SEK Svensk Elstandard
08-444 14 07
krister.elfgren@elstandard.se
Pris
Härmed tillåter jag att SEK lagrar mina personliga uppgifter ovan. SEK behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. All data används och behandlas för att tillhandahålla och fullfölja åtaganden, utföra och förbättra SEKs tjänster. Lär mer här.
674 Johan B%c3%a4ckman
Webbinarieledare: Johan Bäckman
Johan Bäckman är en av Sveriges främsta experter inom åskskyddsteknik. Han har mer än 25 års erfarenhet från branschen, är aktiv inom standardiseringen och SEK och är en av huvudförfattarna till SEK Handbok 452 – Åskskyddshandboken.

Johan sitter även med som expert i den internationella arbetsgruppen, under IEC TC 81, för framtagande av "Application Guide for Lightning protection". Till vardags arbetar han på OBO Betterman, ett ledande företag för bland annat åskskydd och överspänningsskydd.
312 handshake
Avbokningsvillkor
Vid avbokning 1 vecka före och till webbinariestart eller om deltagaren uteblir debiteras 50 % av avgiften. Anmäld deltagare kan naturligtvis ersättas med annan person från samma företag.
BOKA IN

28/03/2023 10:00-12:00

450 1490 icons add to calendar neg
Följ oss på sociala medier
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
SEK Åskskyddswebbinarium 28 mars har tyvärr stängt. För information om kommande utbildningsdatum kontakta oss på shop@elstandard.se eller 08-444 14 00.