Introduktionskurs för nya ledamöter och experter 
14 september 2023

VÄLKOMMEN!
SEK Svensk Elstandard bjuder in dig till en kostnadsfri introduktionskurs för nya ledamöter och experter. Syftet med kursen är att ge en introduktion till hur standardiseringsarbetet fungerar, hur du bäst utnyttjar de olika databaserna du har till ditt förfogande samt hur du som deltagare kan få ut mest av ditt engagemang.

Introduktionskursen kommer att hållas på plats hos SEK i Kista den 14 september kl 10.00-15.30. Från 09.30 bjuder vi på kaffe/te och smörgås. I kursen ingår även lunch och eftermiddagsfika.

Vi går igenom :
  • Introduktion till den elektrotekniska standardiseringen 
  • Hur det praktiska arbetet inom kommittéer och arbetsgrupper går till, både nationellt och internationellt
  • Datorövningar i databaser
Datorövningar kommer att genomföras där du får möjlighet att praktisera sökningar i olika databaser efter information och dokument relaterade till det elektrotekniska standardiseringsarbetet. För detta behöver du dina personliga inloggningsuppgifter som du sedan tidigare fått från IEC.

Efter genomförd kurs ska du som deltagare ha en övergripande kunskap om den nationella, europeiska och internationella elektrotekniska standardiseringen och själv kunna finna och inhämta information från relevanta databaser.

Agenda kommer skickas ut i ett separat mejl inför kursen.

Under kursen kommer det även finnas tid för frågor och du kan med fördel skicka in dina funderingar i förväg. Frågor till eller om kursen är du välkommen att skicka via mejl till ingvar.eriksson@elstandard.se

Varmt välkommen!
Anmäl dig till introduktionskursen i Kista
Härmed tillåter jag att SEK lagrar mina personliga uppgifter ovan. SEK behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. All data används och behandlas för att tillhandahålla och fullfölja åtaganden, utföra och förbättra SEKs tjänster till dig som medlem. Lär mer här.
Följ oss på sociala medier
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram
Click to visit us our homepage
The registration has been closed since 13/09/2023 15:00.