190 SEK Logo huvud
Förhandsbeställning SEK Handbok 421 Kabeldimensionering utgåva 5
SEK Handbok 421 Kabeldimensionering utgåva 5 lanseras måndagen den 27 mars. Nedan kan du redan nu förbeställa ditt ex av handboken, antingen som digital pdf, fysisk bok eller båda delarna. Se till att fylla i dina uppgifter noga så att både fakturerings- och leveransaadress blir rätt. Din beställning kommer att skickas ut först efter det att handboken har lanserats och levereras efter det, vanligtvis inom 3-5 arbetsdagar. Beställer du en fysisk bok tillkommer en fraktavgift på 69 kr. 

Fält markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i för att en förbeställning ska kunna göras. En förbeställning är gjord när du fått en bekräftelse via mejl. Betalning sker endast via faktura med 30 dagars betalningstid.

Introduktionsseminarium
I samband med att handboken släpps håller vi samma dag, 27 mars, ett kostnadsfritt introduktionsseminarium om SEK Handbok 421. Det finns möjlighet till både fysiskt och digitalt deltagande. Anmälan till det hittar du via denna länk.
Välj produkt
Önskar du förbeställa fler än 10 ex, vänligen kontakta oss på shop@elstandard.se
SEK e-Standard
SEK e-Standard är SEKs abonnemangstjänst. Via SEK e-Standard kan du bygga upp ett standardbibliotek utifrån dina och ditt företags behov av produkter och användare. Med abonnemangstjänsten ser vi på SEK till att du alltid är uppdaterad med det allra senaste och uppdaterar standarder och handböcker i ditt bibliotek när det kommer något nytt. 
SEK e-Standard
Fakturaadress
Val av faktureringsmetod*
Leveransadress - vid köp av fysisk bok
OBS! Leveransadress får ej vara boxadress.
SEK Svensk Elstandard kan bara leverera fysiska böcker inom Sverige.
Härmed tillåter jag att SEK Svensk Elstandard lagrar mina personliga uppgifter ovan. SEK behandlar dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. All data används och behandlas för att tillhandahålla och fullfölja åtaganden, utföra och förbättra SEKs tjänster till dig som medlem. Lär mer här.