STARTSIDA      |      GULDSTEGEN 2019  -  10 ÅR 10 PRISER      |     NOMINERADE 2019 
 GULDSTEGEN 2019 - OM GALAN     |     GULDSTEGEN 2019 - SPONSORER
 GULDSTEGEN 2018     |     OM GULDSTEGEN     |     KONTAKTA OSS

Nominerade 2019
Du får endast rösta en gång per kategori.
Röstningen pågår fram till och med den 12 maj i samtliga kategorier utom Årets Unga löfte som pågår fram till och med 2 maj.Årets Företagare 
Prisvärd Swedbank
Vepro 
Tomas Lindberg & Mattias Andersson
Genom hårt och fokuserat arbete med en utökad personal styrka driver de företaget framåt i sin tillverkning av detaljer och kompletta maskiner till de flesta industrier.
Jason Montage 
Andreas Jason, Patrik Jason & Leif Jason
Duktiga företagare som varit Timrå kommun trogen under många år. Levererar eltjänster med högsta service och kvalitet.
JN Solar 
Johan Nilsson 
Leverera solenergi nära dig till både företag och privatpersoner. Med en helheltslösning och lokalkontor på flera orter gör de solenergi enkelt!
Röstningen är nu avslutad


Årets Antijante
Prisvärd Northcar
Niklas Nordlund
En sann entreprenör som 2012 sa ” vi ska bli störst i Sverige 2018” – nu har ambitionen vässats till ”vi ska bli störst i Europa”
Patrik Gillgren
Med ett entreprenörskap utöver det vanliga och med mottot ”Det är detaljerna som gör helheten” har Patrik satt Timrå på kartan.  Förutom ett stort engagemang i sitt företag engagerar sig Patrik för barn och ungdomar i Timrå.
Röstningen är nu avslutad


Årets Startup
Prisvärd BizMaker
Weevil
Esmond Buswijller
Företaget som utvecklar teknologi för att göra sjukvården mer personlig, bevaka utan att övervaka! Den digitala plattformen är till för att öka omsorgen för individen och minska beroendet av vårdpersonal.
Brightmond
Johan Sarskog
I form av en spegel har företaget utvecklat en unik produkt med det perfekta ljuset. Genom ett nära samarbete med professionella inom skönhetsbranschen har de skapat en spegel som levererar ”everytime”!
Cybemed
Patrik Wreeby & Tobias Johnsson
För att kunna hjälpa fler patienter med mindre resurser har företaget utvecklat medicinteknik i form av en mjukvaruplattform. Tekniken öppnar upp för att kunna göra medicinska undersökningar på distans men även möta de förväntningar som finns för en digital vård.
Röstningen är nu avslutad


Årets Besöksnäring
Prisvärd Destination Sundsvall
Tynderö Fiskareförening
Tynderö Fiskareförening har under flera år bidragit till att utveckla området kring Tynderösundet. Området är nu en vital del i Timrå kommuns besöksnäring och har blivit ett besöksmål i sig, som attraherar många besökare.
Bergeforsen Obstacle Race
Marcus Forsgren, Linus Moberg, Fredrik Åkerlund & David Rundén
Utmanande hinderbanelopp i en unik miljö. Arrangemanget är av högsta klass och passar alla, gammal som ung!
Bergeforsparken Stugby och Camping
Sani Stakic
Nysatsar och öppnar upp dörrarna för festkvällar och danser! På god väg att sätta Bergeforsen på kartan som nöjeshuset i regionen!
Röstningen är nu avslutad


Årets Tillväxtföretag
Prisvärd Nordea
Rentalux
Fredrik Kerttu & Clariza Kerttu
Ett innovativt online företag som hjälper till med ”all incusive” boende till resande arbetare över hela Skandinavien. Man kan köpa paket med boende, mat och städning för ett förmånligt pris.
Sunds Fibertech
Lars Eklund & Kenth Eklund
Med en stor portion entreprenörsanda har Sunds Fibertech både vågat och lyckats med en markant tillväxt på en internationell marknad där det är svårt att utmana de stora drakarna.
Röstningen är nu avslutad


Årets Hållbarhets- och mångfaldspris
Prisvärd SCA
Tom Pall
Thomas Markström & Ulrika Markström
Ulrika och Thomas har tagit stort socialt- och samhällsansvar där de bevisat att viljan och motivationen till arbete prioriteras över bakgrund. De visar på en stor förståelse som bygger på samhörighet där medarbetarna står i fokus.
Vänna Gårdskött
Per Jonsson & Helena Vestin
Framgångsrika veterinärer som med stort mod investerat i ett eget gårdsslakteri där de förädlar kött i alla dess former. Ett genomgående ekologiskt och hållbart miljötänk från befruktning av grisen till färdig korv och pölsa.
Edilog
Kjell-Arne Engberg
EdiLog visar upp hur modern teknik kan användas och lyfter hållbarhet till nya nivåer. Ett företag som är nytänkande och hållbart ses EdiLog som nästa generations vedtruck.
Röstningen är nu avslutad


Årets Nyföretagare/Rookie
Prisvärd Företagarna Timrå
Ljustorps handel
Ninos Yako
Ninos har sedan han tog över affären januari 2018 blivit en ambassadör för Ljustorps handel och för bygden. Han har under året utvecklat affären till en samlingsplats för alla åldrar.
Anna och Martin gården
Anna Hanning Häggström & Martin Hanning Häggström
Allsång på Tynderö är en populär tillställning som arrangeras för tredje året i rad. Tillsammans har Anna och Martin skapat en härlig stämning hemma på gården i Tynderö genom att locka de stora artisterna till Timrå!
Midlanda bilvård
Martin Åberg
Martin har utvecklat biltvättanläggningen på Sundsvall-Timrå flygplats med möjligheten för alla besökande eller resande att lämna in sina bilar för en uppfräschande tvätt eller rekonditionering när de själva är på resande fot!
Röstningen är nu avslutad


Årets Unga företagare
Prisvärd Timråbo
Westerlunds jordbruk
Oskar Westerlund & Alexander Westerlund
Ett etablerat jordbruk i Ljustorp som genomfört ett lyckat generationsskifte. Trots deras unga ålder så utvecklar och driver det ett anrikt jord- och skogsbruk, utan uppehåll, alla årets dagar!
Rörelse & Rehabkliniken
Elin Vedin
Företagaren har med sitt engagemang och entreprenörskap byggt upp ett företag med ett tryggt omhändertagande och kvalitet. Elin kan med sin breda kompetens erbjuda en hjälpande hand när kroppen gör ont.
Färjas Brygga
Amanda Samuelsson
Amanda har erövrat Tynderö med lokalproducerade råvaror serverade på bästa sätt. Med positiv energi sprider hon glädje med ett vinnande koncept.
Röstningen är nu avslutad


Årets Unga löfte
Prisvärd Rinkside Club
Fredagsmys Bergeforsen
Sebastian Norlander
Ordförande för föreningen Fredagsmys som skapat en mötesplats för unga i Bergeforsen.  ”Mr Fredagsmys” är en förebild för alla i sin omgivning som genom sitt engagemang skapar tillhörighet för alla.
Sommarlovsentreprenör Skeppshamns sommarcafé
Stina Forslund, Lisa Svedin & Wilma Frengen
Tjejerna som med liv och lust tog sig an att driva ett sommarcafé för de som gästade Skeppshamn i sommar. De lärde sig allt om företagande men hann även med att sätta guldkant på upplevelsen av Skeppshamn!
Heat Seal UF
Wiphanee (Bibbi) Muanglat, Lisa Dahlin & Linnéa Göthberg
Genom att sälja påsförslutare får kunden längre hållbarhet på matvaror. De har med sin starka vilja & målmedvetenhet drivit företaget med vinst och framgång.
Röstningen är nu avslutad