2055 Guldstegen 2022


STARTSIDA      |   OM GALAN    |   NOMINERADE
PRISER & PRISVÄRDAR    |   PARTNER
          VINNARE 2021    |    KONTAKTA OSS


Nominerade 2022


Du får endast rösta en gång per kategori.
Röstningen pågår fram till och med den 1 maj.Årets Företagare 

1141 %c3%85rets f%c3%b6retagare Swedbank f%c3%b6retagarna
Prisvärd Swedbank och Företagarna Timrå
Swedbank och Företagarna Timrå  delar ut priset för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer.
2219 Ica Andersson
ICA Andersson Sörberge
Sara Carlén
Som fjärde generationens Ica handlare har Sara axlat en verksamhet med historia från 1913. Genom ständig vidareutveckling av verksamheten har omsättningen ökat varje år.
Engagemanget för Timrå är stort.

640x640transp
2183 Loqman Kaki Quality Cars 2
Quality Cars
Loqman Kaki
Företaget Loqman startade 2017 har gått från att omsätta några miljoner på att sälja begagnade kvalitetsbilar till att omsätta nästan 100 miljoner på några år. 2019 flyttade han sin verksamhet till Terminalvägen i Timrå. 640x640transp
2202 Sunds Fibertech
Sunds Fibertech
Lars Eklund & Kenth Eklund
Företaget tillverkar utrustning och maskindelar till fabriker som framställer fiberboardskivor (MDF-skivor) och har funnits sedan 2017. Ett starkt företag där Lars och Kenth arbetar strategiskt efter högt uppsatta mål. Har just bytt ut ledningen i företaget till en ung ledningsgrupp.
Rösta på Årets Företagare


Årets Unga företagare

2041 Fo%e2%95%a0%c3%aaretagarnaGuld timra 01
Prisvärd Företagarna Timrå
Företagarna Timrå delar ut priset för att synliggöra unga företagare (under 35 år) som är förebilder och under året har utfört en prestation utöver det van
2203 Salong Bleach 2
Salong Bleach AB
Amanda Berglöf & Ida Dahlberg
Frisörsalongen på Köpmangatan som specialiserat sig på färgning/blekning.
Ida och Amanda har fortsatt utveckla sin verksamhet genom att flytta sin verksamhet till större lokal och samtidigt bytt namn från Timrå Lilla salong till Salong Bleach. 
640x640transp
2200 Midnet2
Midnet
Jonathan Malmberg
Midnet arbetar inom fiberoptik, med allt från projektledning och projektering till kabelblåsning, grävning och installationer av villakunder.

Med sina 13 anställda fortsätter Jonathan att utveckla sitt företag.
640x640transp
2211 Norbergs %c3%85keri
Norbergs Åkeri & Entreprenad
Michael Norberg
Företaget med Michael i spetsen arbetar med transporter, grävning, svetsning och fastighetsskötsel med såväl privatpersoner som företag som kunder.

Företaget har idag 1 anställd + konsulter som tas in för specifika uppdrag.
Rösta på Årets Unga företagare


Årets Hållbarhet & Mångfald
2042 SCA guld
Prisvärd SCA
SCA delar ut priset till ett företaget/företagare som kännetecknas av sina aktiva
insatser för ökad hållbarhet och mångfald i näringslivet
2204 Edilog
Edilog
Kjell Arne Engberg
Med nytt modernt miljötänk bygger företaget elhybridiserade vedtruckar för en internationell marknad. Företaget startade 2017 och har nu nya lokaler på industriområdet.

Maskinerna utvecklas i hög takt, från och med 2023 kör de igång med batteridrift. Visste du att Edilog eltruck är 7,5 meter hög och att det går att lasta 30 ton.
640x640transp
2206 S%c3%b6r%c3%a5kers Folkets Hus
Söråkers Folkets Hus
Christina Thonman
Söråkers Folkets Hus är det lilla kulturhuset i Timrå med den stora verksamheten, allt från opera till festival. Barn, ungdomar & vuxna i en ljuvlig blandning av teater, musik, konst och film.

Social hållbarhet är ledstjärnan sedan starten 1901. Under Covidåret 2021 fick 48 ungdomar timanställning på olika arrangemang.
640x640transp
2191 Permobil 2
Permobil
Henrik Forssmark
Permobil är ett globalt företag som är ledande inom eldriva och manuella rullstolar med fokus på att förbättra användarnas livskvalitet. Företaget har funnits i Timrå i över 55 år och det är i Timrå den viktiga produktutvecklingen och tillverkningen sker.

Även om företaget är globalt finns ett stort engagemang för regionen och att göra insatser för sina användare lokalt.

Rösta på Årets Hållbarhet & Mångfald


Årets Tillväxtföretag

595 Nordea guld
Prisvärd Nordea
Nordea delar ut priset till ett företag eller företagare som kännetecknas av vilja och förmåga att växa och expandera företaget/företagen.

2208 Goodway
Goodway Entreprenad
Mattias Jonasson
Goodway är ett beläggnings- och anläggningsföretag som startades 2018.  Med Timrå som utgångsläge har företaget kunder runt om i Sverige och bland annat har företaget asfalterat Sveriges högsta väg i Funäsdalen.

Mattias hittar nya vägar för att utveckla sitt företag och är bland annat det första företaget i Europa som köpt ett asfaltverk från Brasilien.  
640x640transp
2218 Nordic Road Safety
Nordic Road Safety
Birger Larsson                    
Företaget arbetar med permanent trafiksäkerhet så som vägräcken, broräcken och bullerskärmar. i företaget finns en unik bland­ning av kom­pe­ten­ser inom områ­det vägut­rust­ning och tra­fik­sä­ker­het. Birger och de anställda gör ett fantastiskt jobb på våra vägar!

Bolaget bildades 2015 och finns i Timrå, Västerås och Borås. Sedan 2021 har de också egen produktion på huvudkontoret i Timrå.


640x640transp
2207 JN Solar
JN Solar
Johan Nilsson                     
JN Solar levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till företag, lantbruk, föreningar och privatpersoner med fokus på Gävleborg, Västernorrland och Jämtland. Johan är en stolt företagare som vill vara en del av utvecklingen och omställningen till det förnybara energisamhället.

Just nu håller företaget på att konvertera hela sin fordonspark till elbilar.


Rösta på Årets Tillväxtföretag


Årets Besöksnäring

2209 Dest Logo Guld
Prisvärd Destination Sundsvall
Destination Sundsvall delar ut priset för att premiera insatser inom besöksnäringen. Priset går till en företagare, företag eller förening som sätter Timrås besöksnäring i fokus och bidrar till nöjda besökare.

2214 Bergeforsfisket
Bergeforsfisket
Annelie Hamrin

Bergeforsfisket erbjuder ett, för Europa, unikt laxfiske.

Annelie har aktivt arbetat med att uppmana till friluftsliv genom att tillgängliggöra och göra platsen mer attraktiv för både besökare och medborgare. Med nya grepp inom den digitala marknadsföringen har hon nått nya besökare och nått en utländsk målgrupp som nu har hittat hit till vår fantastiska destination.
640x640transp
2213 F%c3%a4rjas Brygga
Färjas Brygga
Amanda Samuelsson

Amanda har erövrat Tynderö med lokalproducerade råvaror serverade på bästa sätt både på Färjas Brygga och ute på Skeppshamn.

Med utgångspunkt i hållbarhet förenar och utvecklar Amanda Tynderö som bygd och turistmål. Med positiv energi sprider hon glädje med ett vinnande koncept.
640x640transp
2215 Trollstigen
Trollstigen vid Y:et
Sara Rylander & Y:ets Framtid
 
Y:ets framtid med Sara i spetsen skapade sommaren 2021 ett nytt besöksmål i Timrå.  När Y:et var målat ville man addera något mer i området och en sagoinspirerad vandringsled för barn skapades.  Med små resurser och många engagerade, både företag och privatpersoner har hjälp till.

Uppskattningsvis besökte ca 20 000 personer Trollstigen förra sommaren.

Rösta på Årets Besöksnäring