Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
1880 Banner Cook%c3%b6arna strand
11 maj 2023
Tour Pacific växer igen - välkommen Josefin!
I april började Josefin Poté hos oss på Tour Pacific. Hon har jobbat i resebranschen i många år och rest världen över och blir ett välkommet tillskott till vårt säljteam i takt med att intresset att boka exotiska resor ökar.

I detta nyhetsbrev kan du läsa om hennes upplevelser och tveka inte att kontakta Josefin om ni vill veta mer eller boka er egen drömsemester! Vi välkomnar Josefin till vårt team!

Vår kunskap – din trygghet
2028 Josefin p%c3%a5 cykel Zanzibar
Josefin är vår senaste stjärna på kontoret. Mauritius, Tahiti, Bali och Australien är länder som hon är väl bekant med. Hon är också certifierad PADI-instruktör och har rest till ett otaligt antal dykresmål i världen, inkl Mikronesien, Mexico och Indonesien. Så är dykning i exotiska vatten din passion – då vet du vem du ska kontakta!

Afrika ligger henne varmt om hjärtat efter ett flertal resor till Sydafrika, Kenya och Tanzania. Hennes passion är att skräddarsy personliga researrangemang utifrån kundens önskemål och krav.
2020 Tahiti (Val%c3%a9rie Cha) 600x295
Franska Polynesien, exklusivt med spännande kultur och historia!
”Det jag gillar mest med Franska Polynesien är dess variation av höga regnskogsbeklädda vulkanöar och låglänta atoller”, så börjar Josefin när hon får frågan om vad som utmärker destinationen.

Franska Polynesien, eller Tahiti som är det mer korrekta namnet på landet, är det resmål i Söderhavet som är lättast att resa till från Sverige. Flygen utgår från Paris, med mellanlandning på USA:s västkust.

Josefin fortsätter: ”Jag har haft förmånen att få uppleva många av Tahitis öar; huvudön Tahiti, Moorea och Bora Bora tillhör de vanligaste, men jag har också varit på lite mindre besökta öar som t ex Raiatea, Tahaa och Rangiroa. Jag rekommenderar varmt att man kombinerar minst tre öar så man får uppleva variationen av landskap, spännande historia och den gästfria polynesiska kulturen med sina smaker av lokalproducerad mat, samt sångerna och dansen”.

Kontakta Josefin, Annika eller Anders för att få ett reseförslag på din drömresa till Söderhavet!
2025 MTPA 144web
640x640transp
Josefins bästa restips på Mauritius
Ett resmål i Indiska oceanen som ligger Josefin extra varmt om hjärtat är Mauritius! Varför ska man resa dit, Josefin?

”Jag gillar den varierande naturen i landet, att det finns en uppsjö av aktiviteter både på land och på (under) vatten, det lokala kreolska köket och en spännande kultur och historia”.

På Mauritius har vi på Tour Pacific allt från små och charmiga familjehotell till stora och lyxiga resorts som nästan är en egen destination i sig själv. Gillar man att golfa så finns här flera riktigt bra banor med underbar utsikt och miljö.

Kombinera med ön Rodriguez
För den som vill upptäcka det enkla och lite mer genuina Mauritius kan vi rekommendera att man kombinerar vistelsen med några dagar på ön Rodriguez. Här går livet i ett lugnare tempo och det är charmigt och enkelt. Josefin har varit även här så hon kan sätta ihop en innehållsrik och härlig resa till Mauritius i kombination med Rodriguez.

Självklart hjälper Josefin dig att skräddarsy en upplevelse helt efter dina önskemål!
640x640transp
640x640transp
2027 Sydafrika 803x535
640x640transp
Sydafrika - safaris, äventyr och stora upplevelser
Även om fastlandet Afrika inte är något vi på Tour Pacific säljer aktivt så har vi nu ny kompetens när Josefin är en del av vårt säljteam!

Seychellerna, Mauritius, Madagaskar och Zanzibar är alla öar som tillhör kontinenten Afrika och dessa resmål har vi på Tour Pacific sålt i drygt tio år.

Sydafrika är ett resmål som Josefin besökt många gånger och landet ligger henne varmt om hjärtat. Kontakta henne för att få ett reseförslag på din nästa semesterresa till Sydafrika, kanske i kombination med någon av öarna i Indiska oceanen.

”Safaris, vingårdsbesök, äventyr och lyx – Sydafrika har det hela”, avslutar Josefin.

Kontakta Josefin för att få dina resedrömmar uppfyllda!
2016 SEZ Waterfall Vallee de Mai%c2%a9Gerard Larose   STB 600x342
Vår vd Lars fick ett kungligt hedersuppdrag
I mars 2023 reste Tour Pacifics vd och grundare Lars Jönsson som personlig ciceron till Kungen och Drottningen på en två veckor lång privat resa till Seychellerna.

Kungaparet hade valt Seychellerna som destination eftersom landet har en väldigt stark miljöprofil med både hållbar turism och hållbart fiske. Bl a besöktes nationalparken Vallee de Mai på ön Praslin, Botaniska trädgården och romdistilleriet Takamaka.

Läs mer om Seychellerna här
2015 SEZ Anse Source d%27Argent 600x333
Seychellerna lockar allt fler svenskar
Under 2023 är Seychellerna det resmål som ökat mest hos Tour Pacific och under årets tre första månader blev Seychellerna vår mest bokade destination.

Det som lockar oss svenskar är kombinationen av en makalöst vacker natur och ett öppet och gästvänligt samhälle där det är lätt att resa runt mellan byar och öar. Karaktäristiskt är de enorma runda granitblock som ligger, till synes utslängda, på stränder och i naturen. Dess like går inte att finna någon annanstans i världen.

Är du nyfiken på Seychellerna - kontakta oss för en offert redan idag!
2003 M The Vault april 2023 gruppbild 640x640transp
640x640transp Team Tour Pacific
640x640transp Vi presenterar stolt vårt team här på Tour Pacific! Från höger;

Jessica - ekonomi, marknad, personal - allt som får kontoret att rulla

Anders - resesäljare med Seychellerna som favoritresmål

Lars - vd och ägare av företaget sedan 30 år! En fena på Maldiverna och Söderhavets alla öar

Elin - ansvarig för våra gruppresor med svensk färdledare samt digital annonsering och älskar Australien

Annika - resesäljare där Nya Zeeland är absoluta favoriten

Josefin - resesäljare med Mauritius som favoritresmål
 
Lis - löneadministratör som gillar både Maldiverna och Sydafrika
640x640transp 2011 Guld 30%c3%a5r TP
Visste du att....
1993 slog Tour Pacific upp portarna i en lägenhet på Tågaborg. I början av 2000-talet var vi så stora på Cooköarna att vi funderade seriöst på att ha en filial på plats!

Nyligen firade vi 30 år som företag och firade med våra leverantörer från hela världen. Vissa av kontakterna har hållit i under alla dessa 30 år och vi har tillsammans klarat av både flygstrejker, vulkanutbrott, översvämningar, bränder och pandemier. Tillsammans står vi starka och kan hjälpa våra kunder på allra bästa sätt till en drömsemester!

tourpacific.se
1995 AP AS JP TPs s%c3%a4ljare
Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Vill du planera drömresan tillsammans med en passionerad resespecialist ska du kontakta oss på Tour Pacific. Anders, Annika och Josefin tar hand om dina reseförfrågningar.

Vår kunskap är din trygghet!

Kontakta oss redan idag
$$$open$$