Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
2052 NYHETSBREV (700 %c3%97 300 px)
19 juni 2023
Nya Zeeland - Elin har precis varit där!
I början av maj var det dags för Nya Zeelands första resemässa sedan pandemin och Tour Pacifics produktkoordinator Elin var där för att ta del av de senaste nyheterna. Här hade hon möten med både nya och gamla leverantörer för att lära sig mer om vad landet har erbjuda.  

I veckans nyhetsbrev kan du läsa om Elins första resa till Nya Zeeland

Vi har fem platser kvar på vår rundresa Nya Zeelands höjdpunkter med avresa 5 november. Har du alltid haft en dröm om att komma dit? Tveka då inte utan kontakta oss för att säkra de sista platserna på vår populära rundresa med svensk färdledare. Stop Dreaming just go! 


Vi vill också passa på att önska er alla en underbar midsommarvecka! 
2053 Gatukonst Christchurch
Christchurch - gatukonst, spårvagnar och grönska
Christchurch är definitivt värt ett besök när man är i Nya Zeeland. Staden utvecklas ständigt och ger alltid både lokalbefolkningen och besökaren något nytt att utforska. Förvänta dig gatukonst och innovativa projekt, ett livligt stadsliv och härliga grönområden.  

”Jag blev förvånad hur enkelt det var att ta sig runt i staden både till fots och med stadens spårvagn. Jag tyckte verkligen om den färgfulla gatukonsten som gick att se lite överallt, det fanns alltid något nytt att upptäcka runt nästa gatuhörn. Några måsten när man besöker Christchurch är såklart en tur i gondol på floden Avon och en välsmakande middag på Tramway Restaurant.”

Läs mer om Christchurch på vår hemsida
2045 Gruppbild helikoptertur
Queenstown - Äventyrets stad
Det finns en anledning till att Queenstown kallas för äventyrets stad. Här finns oändligt med utflykter och aktiviteter att ta sig an när man besöker staden. Under Elins vistelse fick hon bland annat testa på jetboat på Dart River, helikopterflygning över Gibston valley och off-road äventyr i ett specialbyggt, fyrhjulsdrivet fordon.

”Det var ingen brist på fart och fläkt och jag hade väldigt roligt! Äventyrsturismen kanske inte är för alla men jag tycker att man åtminstone ska åka på en helikoptertur när man är i Queenstown med omnejd. Det var min första flygning som jag gärna vill göra igen och igen! Vilken härlig upplevelse!”

Läs mer om Elins äventyr med TSS Earnslaw, magiska Glenorcy och unika Headwaters Eco Lodge på vår hemsida.
2054 All Blacks Rugby
Auckland - rugbylandslaget All Blacks
För er som inte vet, så har rugby en stor betydelse i Nya Zeeland och befolkningen är väldigt stolta över sitt landslag All Blacks. Denna nyöppnade upplevelse tar dig med på resan om hur det är att bli en stor rugbystjärna och ger samtidigt en givande inblick i landets historia.  

”Om jag ska vara ärlig så har jag inget intresse i vare sig rugby eller sport. Men jag fick chansen att uppleva detta och blev glatt överraskad. Det var intressant, roligt och lärorikt. Jag kan varmt rekommendera denna upplevelse när man besöker Auckland. Du behöver inte ens vara sportintresserad!”  

Läs mer om Auckland och Weta Workshops nya familjevänliga satsning i Aukland på vår hemsida.
2059 shutterstock Milford Sound som 600x333
Nya Zeelands Höjdpunkter -  rundresa med svensk färdledare
Vi vill bjuda på det bästa av landets höjdpunkter med en härlig variation av upplevelser i ett av världens vackraste länder.

På denna resa får du uppleva både Nord- och Sydön, besök vingårdar i Martinborough och faschineras av Rotoruas bubblande gejsrar. Resan tar dig också med till flera städer så som bland annat Napier, Wellington, Christchurch och självfallet Auckland! Självklart är du och övriga gruppen i goda händer tillsammans med en av våra färdledare.

Avresa 5 november 2023: OBS! Endast 5 platser kvar. Pris 89 900 kr per person från Köpenhamn i ekonomiklass. Pris i business class på förfrågan.

Vill du hellre resa nästa år?
Avresa 18 februari 2024: - fåtal platser kvar. Pris 94 900 kr per person från Köpenhamn i ekonomiklass.

Läs mer om resan här
2062 Melbourne
Ultimata Australien & Nya Zeeland - svensk färdledare
Denna ultimata resa innehåller det mesta och det bästa av Oceanien då den kombinerar de båda rundresorna Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter.

En upplevelserik gruppresa för dig som vill passa på att få två resor i en och som vill lära känna dessa båda spännande länder på djupet, utan att behöva åka hem emellan. En resa för dig där endast det bästa är gott nog!

Avresa 28 januari 2024: fåtal platser kvar. Pris 189 900 kr per person från Köpenhamn i ekonomiklass. Pris i business class på förfrågan.

Läs mer om resan här
Våra omtyckta färdledare
1906 LarsAke 400 Copy
Lars-Åke Nilsson
Lars-Åke är en mycket omtyckt färdledare. Han går även under smeknamnet "Mr Okay" som härstammar från den tid då han bodde i Singapore och kinesernas svårigheter med att uttala Åke. Med sin humor och starka personlighet trollbinder han resenärerna på sina resor!
640x640transp
2063 Frans Josef%2cNZ 190x99
Eva Jantzen
Eva ser fram emot att få visa dig Nya Zeeland, Australien och Söderhavet, områden där hon både bott och rest mycket. Hon brinner speciellt för Nya Zeeland, dit hon kom redan 1983 för att arbeta på ett jordbruk och det har blivit många turer dit sedan dess.  

640x640transp
1907 Bengt Marketoft 400 Copy
Bengt Marketoft
Bengt är en trygg hallänning som under många år bott utomlands och som sett det mesta i världen. Han har jobbat som guide och färdledare i flera decennier. Han är vår färdledare på främst rundresorna Söderhavets pärlor, och Australien kust till kust sedan 10 år tillbaka.

Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Vill du planera drömresan tillsammans med en passionerad resespecialist ska du kontakta oss på Tour Pacific. Anders, Annika och Josefin tar hand om dina reseförfrågningar.

Vår kunskap är din trygghet!       Kontakta oss redan idag
2039 7X2A6111297x325 nyhetsbrev ny
Anders Persson
"Har du alltid drömt om att åka på de sju haven? Vi har kryssningar med Regent och Silversea och jag guidar dig gärna till din drömsemester"
640x640transp
2044 Annika nyhetsbrev 297x325
Annika Sotiriou Hellsten
"Jag har en stark passion för skräddarsydda researrangemang. Uppskattar du personlig service av någon som varit på resmålet så är jag rätt person" 640x640transp
2030 Profilbild 1 nyhetsbrev
Josefin Poté
"Drömmer du om fantastisk dykning i exotiska vatten? Jag finns här och hjälper dig gärna att skräddarsy den semester som passar just dig" 
$$$open$$