Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
2088 Banner Moofushi strand
13 juli 2023
Maldiverna - solsäkra sommaren!
Den varma sommaren har definitivt kommit av sig. Sjutton grader och regn är mer regel än undantag, men lugn – vi har lösningen!

Solsäkra sommaren!
Vil du resa redan nu i sommar så rekommenderar vi Indiska oceanen med resmål som Maldiverna, Seychellerna eller Mauritius. På Maldiverna är det extra förmånligt att resa just nu med rabatter upp till 55% på vissa hotell. Kontakta oss för ett reseförslag, särskilt framtaget för just dig!

Hög tid att boka höstlovet!
Många uppskattar att stanna hemma i Sverige eller Europa under sommaren och väljer istället att resa iväg när höstkylan kommer krypande. Förläng sommaren med en solig resa till ett av våra resmål.

Långresa över jul- och nyår?
Har du planer på att åka iväg lite längre bort när du och familjen har långledigt? Tänk på att vara ute i god tid, det börjar redan fyllas på hos flygbolagen så vänta inte med din bokning.  


Vi önskar dig en fin sommar! 
2089 Dhigali Maldives 0663
Solsäkra sommaren!
Vil du resa redan nu i sommar så rekommenderar vi Indiska oceanen med resmål som Maldiverna, Seychellerna eller Mauritius. På Maldiverna är det extra förmånligt att resa just nu med rabatter upp till 55% på vissa hotell!

Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande till Dhigali Maldiverna!

  • 55% rabatt Dhigali Maldives, 7 nätter med premium all inclusive, boende i Beach bungalow. 
  • 35 900kr/person*
  • Flyg i ekonomiklass t/r samt transfers ingår i priset.
  • Du sparar hela 21 000 kr per person! 

*Boka senast 15 augusti. Boende fram till och med 30 september 2023.

Kontakta oss redan idag så bokar vi upp just din drömsemester!


2079 Iruveli floating breakfast
Hög tid att boka höstlovet!
Många uppskattar att stanna hemma i Sverige eller Europa under sommaren och väljer istället att resa iväg när höstkylan kommer krypande. Förläng sommaren med en solig resa till ett av våra resmål.

Vi är specialister på Indiska Oceanen med resmål som Mauritius, Maldiverna och Seychellerna. Vill du längre bort? Då hjälper vi dig till någon av alla pärlor som finns i Oceanien!

Kontakta oss för ett reseförslag, särskilt framtaget för just dig!


2085 Sydney by night 600x300
Långresa över jul- och nyår?
Har du planer på att åka iväg lite längre bort när du och familjen har långledigt? Tänk på att vara ute i god tid, det börjar redan fyllas på hos flygbolagen så vänta inte med din bokning!

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta de bästa flygtiderna och de mysigaste hotellen.
640x640transp 2086 Jessi h%c3%a4ngmattan Velassaru
Jessica besökte nyligen Maldiverna
I maj besökte vår kollega Jessica Maldiverna och kombinerade tre öar, Kurumba, Dhigali och Velassaru. En resa som varade i 8 nätter. Det första och sista hotellet ligger nära flygplatsen, vilka fördelar finns med detta tänker ni? Vi frågade Jessica och så här säger hon:

"Efter en lång resa med bara några timmars sömn var det underbart att endast sitta 10 minuter på en speedboat för att sedan doppa tårna i den svala korallsanden. Vi kom på morgonen och kunde direkt börja med en god frukost och sedan ett dopp i det turkosblå havet - för såklart hade vi packat ner badkläderna i handbagaget!
Till Dhigali tog vi oss med sjöflygplan. En otroligt häftig upplevelse som är något utöver det vanliga. Dhigali bjöd på skön avkoppling och magisk saxofon i solnedgången. Mitt allra bästa resminne!

Resan avslutades på Velassaru som endast ligger 20 minuter från flygplatsen. Detta gjorde att vi kunde stanna ända till sen eftermiddag vid avresedagen då vårt flyg gick sent på kvällen. Hade vi valt att ha sista natten på ett hotell längre ifrån hade vi haft många fler timmar på flygplatsen vilket känns onödigt när vi är i paradiset."


Vill du höra mer om Jessicas resa så hör av dig!
2074 flyg i solnedg%c3%a5ng beskuren
Visste du att...
Australien börjar bli hett igen! Vi får allt fler förfrågningar på resor till Australien nu när landet är öppet och redo för turister igen. Vi skräddarsyr resorna helt enligt dina önskemål. Australien är känt för sina fantastiska naturupplevelser och på många ställen kan man bo på hotell och lodger med hög standard och kvalitet, mitt i naturen! T ex återöppnar det ikoniska hotellet Southern Ocean Lodge på Kangaroo Island igen den 6 december, efter branden 2020. SOL tillhör Luxury Lodges of Australia och anses vara ett av Australiens finaste hotell.

Sri Lanka är tillbaka igen! Denna gröna juvel söder om Indien bjuder på allt från djungelsafari till strandsemester, från tågresor genom teplantager till en kolonial historia. Förutom tåg kan man med fördel ta sig runt med privatchaufför eller varför inte sjöflyg!
Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Vill du planera drömresan tillsammans med en passionerad resespecialist ska du kontakta oss på Tour Pacific. Anders, Annika och Josefin tar hand om dina reseförfrågningar.

Vår kunskap är din trygghet!       Kontakta oss redan idag
2039 7X2A6111297x325 nyhetsbrev ny
Anders Persson
"Har du alltid drömt om att åka på de sju haven? Vi har kryssningar med Regent och Silversea och jag guidar dig gärna till din drömsemester"
640x640transp
2044 Annika nyhetsbrev 297x325
Annika Sotiriou Hellsten
"Jag har en stark passion för skräddarsydda researrangemang. Uppskattar du personlig service av någon som varit på resmålet så är jag rätt person" 640x640transp
2030 Profilbild 1 nyhetsbrev
Josefin Poté
"Drömmer du om fantastisk dykning i exotiska vatten? Jag finns här och hjälper dig gärna att skräddarsy den semester som passar just dig" 
$$$open$$