Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
2126 Banner%2c WA 1
26 oktober 2023
Perth och Västra Australien - vingårdar och vild natur!
Västra Australien, den största delstaten i Australien, är ett område av vacker natur och mångsidiga möjligheter. Från dess fantastiska kustlinjer till det omfattande outbacklandskapet erbjuder denna delstat en mängd upplevelser som gör att det är perfekt plats att utforska när du besöker Australien.

Här kan du få det bästa av storstadslivet, naturens underverk och spännande äventyr.

Läs mer i veckans nyhetsbrev. Stop Dreaming just go!
2122 Perth Swan River 600x343
Perth - Australiens soligaste stad
Perth erbjuder några världens mest fantastiska ständer, en levande kulturscen och vänliga invånare. Med fler soliga dagar än någon annan australisk huvudstad gör Perth till ett idealt ställe att njuta av utomhuslivet – utforska Kings Park, cykla längs Swan River eller ta avsvalkande dopp i havet.

Perth är en pulserande stad som blickar ut över Swan River. Här råder fantastiskt väder, stränderna är orörda och matutbudet mångsidigt och varierade.

En kort bit från Perths centrum hittar du Fremantle, där du kan avnjuta några av de bästa skaldjursrestaurangerna, upptäcka det australienska modet, ett myller av gatuartister och lokala marknader som du inte bör missa. Du kan även besöka Fremantle Prison där du kan lära dig om livet i fängelse på 1850-talet.  

Vi på Tour Pacific hjälper dig att skräddarsy din resa så du inte missar något! Läs mer om vad Perth har att erbjuda på vår hemsida och kontakta oss om du önskar en offert. 
2127 Rottnest Island quokka 600x344
Rottnest Island - "hem till världens lyckligaste djur"
Rottnest Island, strax utanför västra Australiens kust, är ett idylliskt paradis känt för sina vackra stränder, kristallklart vatten och unik fauna. Och vi får såklart inte glömma den bedårande quokkan!

Denna bilfria ö erbjuder en fridfull oas där du kan snorkla i färgstarka rev, cykla längs vattnet eller koppla av på sandiga stränder. Oavsett om det är ett familjeäventyr eller en romantisk tillflykt, utlovar Rottnest Island härliga och oförglömliga stunder i naturen. Upplev magin på denna ö där tiden står stilla, och minnen skapas i de mest hisnande omgivningarna.

Kontakta oss så berättar vi mer och hjälper dig skräddarsy just din kommande upplevelse!
2140 Maragret River
Margaret River
Margaret River är ett paradis för mat- och vinälskare. Här möts frodiga vingårdar och orörda stränder, det bästa av två världar. Njut av viner i världsklass, välsmakande gourmetmat och utforska uråldriga skogar.

Från fantastiska surfvågor till underjordiska grottor är Margaret River en dröm för friluftsentusiaster. Med sin unika blandning av natur och kulinariska läckerheter är detta en destination för livsnjutaren.

Låt oss hjälpa dig med just din drömresa!
2139 COMO The Treasury Perth
COMO The Treasury
COMO The Treasury är ett modernt lyxhotell beläget i Perths historiska stadsdel, bara ett stenkast från stadens hamnkvarter Elisabeth Quay. Hotellet ligger i en byggnad från 1800-talet som tidigare tjänade bland annat som postkontor och statskassa. Byggnadens fasad har en vacker viktoriansk stil, medan insidan präglas av modernitet och elegans.

Här finns endast 48 rum och sviter varav alla är stilrent inredda med mycket ljusinsläpp och lyxiga bekvämligheter. Hotellet har takrestaurangen WildFlower, Osteria som serverar italienska läckerheter och Treasury Bar and Lounge med välsmakande drycker.

Låt oss hjälpa dig med din drömresa till Perth!
2136 Pinky Beach%2c western australia 600x341
Reseberättelse Australien - "De västra delarna överraskade!"
"Vi vill gärna tacka dig för en jättebra upplagd resa till Australien och Nya Zeeland. Alla arrangemang fungerade alldeles utmärkt med några smärre undantag. Imponerande var att alla resedokument fanns på plats på respektive ställe.

Västra Australien var en trevlig upplevelse. Freemantle, vackert med ett myllrande folkliv. Hotellet suveränt ute på piren. Vi såg t.o.m från vår balkong en delfin hoppa i hamnbassängen.

Vi bilade runt söderut från Freemantle och besökte små vingårdar i Swan Valley. Små privatägda vingårdar är betydligt charmigare än stora bolagsdrivna. Vår resa gick via några charmiga badorter till Denmark...
"

Läs mer om reseberättelsen på vår hemsida!
2142 Eva NZH feb 2019
Våra rundresor till Australien med svensk färdledare
Vill du upptäcka Perth och Västra Australien i grupp med svensk färdledare? Detta är våra rundreseavgångar under 2024 och 2025:

14 okt 2024 Australien kust till kust – 24 dagar - 115 900 kr
14 okt 2024 Ultimata Australien och Nya Zeeland – 39 dagar - 179 900 kr

27 jan 2025 Australien kust till kust – 24 dagar - 115 900 kr
27 jan 2025 Ultimata Australien och Nya Zeeland – 39 dagar - 179 900 kr

Reservera din plats redan idag!
2134 Qantas Airways Dreamliner
Flyg direkt från London med Qantas Airways
Qantas Airways - Australiens största flygbolag - erbjuder dagliga flygningar till Perth direkt från London. Detta är en av de längsta flygningarna som görs i världen.

Den snabbast vägen till Australien är tillsammans med Qantas och deras Dreamliner, en direktflygning från London Heathrow till Perth. Dreamliner är ett av de mest avancerade långdistansflygen och rymmer 236 passagerare. Du kan välja att flyga i Business-, Premium Economy och Ekonomiklass.

Visste du att du kan se klart alla säsonger av serien Downtown Abbey på en tur och retur till Australien? Flygningen tar cirka 17 timmar, enkel väg!

Är du nyfiken på vilka fler platser som Qantas kan ta dig? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer.
2130 Sal Sails%2c Ningaloo Reef nationalpark%2c glamping 600x345
Visste du att.....
.....Västra Australien är hem till fyra av Luxury Lodges of Australia?

  • Sal Salis - glamping i Ningaloo Reef nationalpark - simma med valhajar!
  • True North Adventure – en lyxkryssning som utforskar The Kimberleys vackra kustlinje
  • El Questro Homestead – exklusivt boende i Australiens Outback
  • Cape Lodge – ett boende i världsklass i hjärtat av vindistriktet Margaret River
Nyfiken? Kontakta oss så berättar vi mer!
Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Vill du planera drömresan tillsammans med en passionerad resespecialist ska du kontakta oss på Tour Pacific. Anders, Annika och Josefin tar hand om dina reseförfrågningar.

Vår kunskap är din trygghet!       Kontakta oss redan idag
2095 7X2A6111297x325 nyhetsbrev ny
Anders Persson
"Har du alltid drömt om att åka på de sju haven? Vi har kryssningar med Regent och Silversea och jag guidar dig gärna till din drömsemester" 640x640transp
2094 Annika nyhetsbrev 297x325
Annika Sotiriou
"Jag har en stark passion för skräddarsydda researrangemang. Uppskattar du personlig service av någon som varit på resmålet så är jag rätt person"
640x640transp
2093 Profilbild 1 nyhetsbrev
Josefin Poté
"Drömmer du om fantastisk dykning i exotiska vatten? Jag finns här och hjälper dig gärna att skräddarsy den semester som passar just dig"
$$$open$$