Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
2198 Tropical North Australia.
13 december 2023
Australien, Maldiverna, Seychellerna & mässa i Paris!
Tour Pacific är ett företag som står för kvalitet och expertis. Vi utger oss för att vara resespecialister och använder ofta orden "vi har varit där!". Detta gör vi av en enda anledning - att vi har varit där! Vi har varit där, just dit som du ska åka. Vi har testat restaurangerna, stränderna, utflykterna och vi har många gånger även sovit i sängarna. Visst kan vi boka in er på platser dit vi själva inte hunnit komma ännu - detta gör vi i så fall med hjälp av våra samarbetspartners på plats. Vi har ett nära samarbete med de som finns på just den plats dit du ska åka.

Denna höst har flera i vårt team varit ute och rest. I veckans nyhetsbrev får ni ta del av Annikas resa i landet Down Under, Josefins första besök på Seychellerna, Lars studieresa med Constance till Maldivernaoch Elins resa till Paris där hon fick ta del av nyheter och inspiration från Australien.


Vi hälsar vintern välkommen med kall skön luft och tid för planering av framtida resor! 
Vi önskar er alla en fin lucia!
2205 Skyltar vid strand 250x333
2204 Turtle 250x333
Tour Pacifics Josefin om Seychellerna - "magiskt vackert!"
”Jag har precis kommit hem från min allra första resa till Seychellerna och känner en tacksamhet att ha fått uppleva detta underbara land. Det som slog mig var den enormt vackra naturen. Det känns som regnskog a la Jurassic Park som möter de vackraste stränderna du kan tänka dig - jag fick en ”ett med naturen känsla” snabbt.

Om du frågar mig ”Varför ska jag välja att åka till Seychellerna” så skulle jag svara dig att Seychellerna är något mer än bara sol och bad. Underbar natur, berg som känns som om de når hela vägen till himlen, underbara vattenfall, kritvita stränder med granitblock som ramar in till perfektion. Ja, här finns mycket att både se och uppleva! Det är roligt att få ta del av landets egen kultur och träffa folket som bor där. Just mötet med lokalbefolkningen gör att det känns både pittoreskt och personligt.

Under min vistelse hann jag med att både besökte Vallée de Mai (naturreservat på Mahé som finns med på Unescos lista) och Takamaka Bay Rum Distillery (där de framställer sin egna rom).

Är du nyfiken på min topp tre lista av upplevelser så läs gärna vidare på vår hemsida!"

Josefin Poté, Tour Pacific
2206 Mango House 250x276
640x640transp
640x640transp
640x640transp
2207 Strand och palmer 250x276
640x640transp
2211 Lars Halaveli 1 250x296
2210 Lars Halaveli 2 250x296
Maldiverna - Constance Moofushi & Constance Halaveli
Tour Pacifics ägare och vd Lars är just nu på resande fot och på väg hem efter att ha besökt två av Constance vackra hotell på Maldiverna. Constance Moofushi & Constance Halaveli. Upplevelserna har varit många och det var ett kärt återseende att få se hur hotellen utvecklats sedan han sist var på plats. Så här säger Lars om Constance Halaveli:

"Ön är kantad av den finaste vita sandstranden och palmer som hänger ut över den turkosblå lagunen. Mat och service är av absolut högsta kvalitét. Villorna är rymliga och vackert inredda, alla med egen pool!"

Vi på Tour Pacific kvalitetstestar alla hotell innan vi föreslår dem till våra kunder. Det gör oss unika och det är din trygghet som kund.

Kontakta oss om du vill veta mer om dessa hotell och Maldiverna som resmål. Vi skräddarsyr ett reseförslag helt efter dina önskemål!
2202 Annika Australien 2023%2c Opera huset
Australien, inte bara ett land – en hel kontinent!!
Tour Pacifics Annika har nyligen kommit hem från en resa till landet Down Under och delar här med sig av sina upplevelser:

"Många drömmer om att en gång i livet resa till Australien. Det ska man verkligen försöka göra för Australien är ett land som har otroligt mycket att erbjuda och uppleva. Men många glömmer att det är ett jättestort land - faktiskt en hel kontinent!

På en resa till Australien hinner man se så otroligt mycket men man får ändå lätt mersmak och vill tillbaka och se mer. Detta var precis det jag gjorde på min senaste semester när jag reste tillbaka till Sydney som jag bara hade stannat i två dagar sist och som jag ville lära mig mer om. Det blev ännu en minnesvärd resa!

Som alltid när jag besöker storstäder går jag mycket för att inte bara se mig omkring men också för att lära känna staden från ”insidan”. I Sydney är det också lätt att ta sig runt med både buss, båt och tåg. Jag tog ofta båten över till bostadsområdet Kirribilli där jag bodde och snabbåten ut till Manley Beach, där man kan både shoppa, bada och äta gott..."

Annika Sotiriou, Tour Pacific

Vill du läsa hela Annikas reseberättelse gör du det på vår hemsida! 
2203 Annika Australien 2023
2199 Nyhetsbrev   PTI   Resor
Queensland, Australien - oändliga möjligheter att utforska
Elin som bland annat jobbar med produktuppdateringar om Australien, Nya Zeeland och Söderhavet här på Tour Pacific var nyligen i Paris på en mässa. Med sig hem i bagaget fick hon med fullt med inspiration om regionen Queensland, Australien.

"I början av veckan besökte jag en mysig liten by utanför Paris. Jag hade blivit inbjuden av region Queensland, Australien.

Tillsammans med andra researrangörer runt om i Europa fick jag uppleva en trevlig och intressant dag med olika leverantörer från Queensland. Det blev en gedigen uppdatering kring regionens framgångar, höjdpunkter och så klart en massa produkter, både gamla som nya. Jag ser framemot att dela med mig av min nyfunna kunskap till vårt team!

Det bästa med Queensland? Dess oändliga möjligheter att utforska: regnskogarnas mystik, det färgglada korallrevet, Outbackens vidsträckta landskap och stadslivets puls.

Min favorit? Själv har jag besökt Queensland två gånger som senast två åren. Ett av mina favoritminnen är när jag och min mamma åkte ut på en eftermiddagssegling med en lyxig katamaran på Stora Barriärrevet. Det var en härlig eftermiddag fylld klarblått vatten, färgglada fiskar, god mat och dryck och fantastisk service!"

Elin Landgren, Tour Pacific
2193 Boy Coco de Mer600
Visste du att....
  • Vår kunskap är din trygghet
  • Vi har sålt resor till Australien i 30år! 
  • Alla våra rundresor, med svensk färdledare, till Australien inkluderar Queensland 
  • Vi har Sveriges största utbud av kvalitetshotell på Maldiverna. Tillsammans har vi på Tour Pacific besökt Maldiverna mer än 30 gånger!
  • Vi har ett brett utbud av hotell på Seychellerna med 2-5 stjärniga boendealternativ. Tillsammans har vi besökt Seychellerna över 15 gånger!
2192 Annika nyhetsbrev 297x325
Annika Sotiriou
Annika är en riktig globetrotter och har bott och jobbat utomlands i över 15 år. Med rötter i Grekland så älskar hon den grekiska övärlden och öar i allmänhet, så Tour Pacific är den perfekta arbetsplatsen för en ö-specialist!  640x640transp
2191 7X2A6111297x325 nyhetsbrev ny
Anders Persson
Anders har spelat mycket golf både i Sverige och utomlands, så kontakta honom gärna om du vill planera en häftig golfresa på Mauritius eller varför inte Nya Zeeland och Australien som båda har unika golfbanor i världsklass. 640x640transp
2189 Profilbild 1 nyhetsbrev
Josefin Poté
Josefin är certifierad PADI-instruktör och har rest till ett otaligt antal dykresmål i världen, inkl Seychellerna, Maldiverna, Mikronesien och Indonesien. Så är dykning i exotiska vatten din passion – då vet du vem du ska kontakta!
$$$open$$