Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
2212 Banner%2c sj%c3%b6stj%c3%a4rna m tomteluva
21 december 2023
God jul & ett gott nytt 2024 önskar vi er!
Snart närmar sig fjärde advent och i år är det samma dag som självaste julafton. En spännande tid för alla barn och många förväntningar som ska bli uppfyllda vilket inte kanske alltid är så lätt.

Vissa drömmer om en vit jul men för andra är julen en tid då vi gärna drömmer oss bort till en varmare plats. Till de breddgrader där tomten ligger i en hängmatta på stranden!

Oavsett hur du ska fira din jul- och nyårshelg så hoppas vi på Tour Pacific att den blir precis så som du önskar. När reslusten faller på vet ni var vi finns.

I detta nyhetsbrev kan ni läsa Tour Pacifics ägare och vd Lars julhälsning och hans tankar kring att ha bedrivit reseverksamhet i hela 30år!!

God jul & gott nytt år från oss till er
2213 Julkort%2c Dhigali SV
Allt startade för 30 år sedan....
"För drygt 30 år sedan föddes en idé om att starta en resebyrå som bara sålde exotiska resor till Söderhavet. Jag hade under flera år fascinerats av alla små öar i Stilla havet och ville dela med mig av min passion. Så jag sa upp mig från min trygga inkomst och styrde kosan mot Söderhavet där jag togs emot med öppna armar.

Resan fram till idag har kantats av framgångar och motgångar, men passionen för våra exotiska resmål har alltid funnits där. Både hos mig och mitt handplockade team av reseexperter. 2013 introducerade vi Indiska oceanen som en sidoverksamhet till Söderhavet, Australien och Nya Zealand eftersom många av våra stamkunder efterfrågade andra resmål. Både Maldiverna och Seychellerna har blivit en riktig framgångssaga för oss och tio år efter introduktionen så är vi marknadsledande även på dessa resmål.

När nu vårt jubileumsår börjar lida mot sitt slut så sammanfattar vi ännu ett succérikt år med många nöjda kunder, både stammisar och nya kunder som upptäckt hur bra vi är!

Nästa år kommer vi att satsa extra mycket på våra klassiska resmål och har därför en gedigen utbildningsplan med utbildnings- och inspirationsresor till; Fiji, Cooköarna, Franska Polynesien, Australien och Nya Zeeland. Vi kommer även att fortsätta utforska resmål som Sri Lanka, Seychellerna, Mauritius och Maldiverna.

Så fortsätt följa vår exotiska resa – och se till att boka din egen exotiska resa, med vår hjälp!"

Lars Jönsson, ägare och vd Tour Pacific
2223 Lars och ett djur 600x301
2228 Omslag Rundresor 24 25 640x640transp
Vår nya digitala rundresebroschyr!
Snart är den klar så håll utkik i vårt kommande nyhetsbrev!

Vill du redan nu läsa mer om våra rundresor kan du göra detta på vår hemsida. Att resa med en grupp med svensk färdledare där allt är inkluderat ger inte bara trygghet och sällskap utan även de bästa förutsättningarna för att få ut det mesta och bästa av resan! 
Visste du att...
  • Vi hjälper dig med din drömresa till alla Söderhavets mytomspunna öar
  • Vi är specialister på Maldiverna, Mauritius och magiskt vackra Seychellerna
  • Vi har rundresor med svensk färdledare till Australien, Nya Zeeland och Söderhavet
  • Vi kan hjälpa dig med en inspirerande långweekend i Dubai eller Doha
  • Vi vet var du ska bo och vilka utflykter du ska välja för att få ut det bästa av Sri Lanka
  • VI kan boka alla typer av flygbiljetter - helt anpassade efter dina önskemål
2217 flyg i solnedg%c3%a5ng beskuren
Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Vill du planera drömresan tillsammans med en passionerad resespecialist ska du kontakta oss på Tour Pacific. Anders, Annika och Josefin tar hand om dina reseförfrågningar.

Vår kunskap är din trygghet!       Kontakta oss redan idag       042-17 95 00
2192 Annika nyhetsbrev 297x325
Annika Sotiriou
"En oförglömlig nyår jag upplevt var när jag reste till en av världens mest avlägsna platser – Påsk ön eller Rapa Nui som ön heter i Söderhavet. Där var jag omringad av magisk historia och Moai statyer, en nyårsresa jag aldrig kommer glömma" 640x640transp
2191 7X2A6111297x325 nyhetsbrev ny
Anders Persson
"Det där att resa bort över jul och nyår kanske inte är så dumt... Jag minns en vinter i Bruksvallarna  i Härjedalen 1984 då vi hade -43 grader på morgonen och vattnet i toalettstolen var fruset! Morgonbestyren fick göras i en snödriva..." 640x640transp
2189 Profilbild 1 nyhetsbrev
Josefin Poté
"Jag minns en jul i Australien. Det var fantastiskt att hamna i värmen och ljuset och spendera långa dagar på de vita stränderna. Från grå vardag till sunshine country! Australien är verkligen upplevelsernas land."
$$$open$$