Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
2276 NYHETSBREV   Banner   SEZ 1
31 januari 2024
Seychellerna - bo bra, bättre eller bäst!
Ett av våra allra mest uppskattade resmål är Seychellerna. Landet består av 115 öar, en blandning av låga korallöar och höga vulkanöar med sina karakteristiska granitblock. Förutom sin vackra natur så är Seychellerna ett väldigt hållbart resmål med över 50% av landytan som skyddade nationalparker. Även stora delar av havet är skyddat och man satsar stort på hållbart fiske. Landets tydliga miljöprofil var också avgörande när Sveriges Kung och Drottning valde Seychellerna för en privat semester under 2023 tillsammans med vänner.

På Tour Pacific har vi samlat några av Sveriges främsta Seychellernaspecialister och vi besöker landet 1-2 gånger om året för att uppdatera oss och låta oss inspireras. Så när du bokar din semesterresa av oss så är du i trygga händer!

Vi bjuder på våra smultrontips och destinationskunskap – därför väljer allt fler att boka sin resa av oss!

Vi har ett stort urval av hotell på Seychellerna och vi har självklart besökt alla! I nyhetsbrevet presenterar vi färdiga paket i tre olika prisklasser; BRA, BÄTTRE och BÄST!
2272 Coral strand vy 600x358
Coral Strand Hotel 3,5*, 25% rabatt på boendet
Coral Strand är ett enkelt men trivsamt hotell på Mahé, här bor du direkt vid den vackra och populära stranden Beau Vallon Beach. På hotellet finns 164 rum, många med havsutsikt, ett härligt poolområde med solstolar och en poolbar med utsikt över havet. Det finns även tre restauranger, bar och spa.

Hotellet ligger endast 25 min bilresa från flygplatsen och bara 10 min från huvudstaden Victoria.

Pris från 28 900kr/person i delat dubbelrum inkl. halvpension*

*Boka senast 90 dagar innan avresa. Prisexempel är räknat i reseperiod 1 - 29 februari och 1 - 22 juli 2024. I priset ingår flyg i ekonomiklass, transfers och boende 7 nätter inkl. halvpension och meet & greet. Angiven rabatt är avdragen i priset. För övriga reseperioder och kombinationer kontakta oss.


2267 Br%c3%b6llop carana beach
Carana Beach Hotel 4*, 35% rabatt på boendet
Carana Beach Hotel 4* ligger direkt på stranden och omges av de underbart vackra granitklipporna, vajande palmer och frodig grönska. Carana Beach är ett boutique hotell som ligger på en av Mahes finaste små stränder. Här kan ni njuta av sköna bad i både havet och hotellets egen pool som ligger precis vid stranden.

Pris från 33 900 kr/person i delat dubbelrum*

*Boka senast den 15 mars. Prisexempel är räknat i reseperiod 29 januari – 31 oktober 2024. I priset ingår flyg i ekonomiklass, transfers och boende 7 nätter inkl. halvpension och meet & greet. Angiven rabatt är avdragen i priset. För övriga reseperioder och kombinationer kontakta oss.
2270 Hilton Seychelles Labriz Resort   Spa 660x371
Hilton Northolme & Hilton Labriz 5*, 15% rabatt på boendet
Hilton Northolme är ett mysigt Adult-only hotell som är beläget nordväst på huvudön. Här kan du njuta av välsmakande måltider, tropiska drinkar och en oslagbar utsikt från hotellets stora utomhuspool.

Hilton Labriz är det enda hotell ligger på den lilla ön Silhouette Island. Här har du tillgång till olika vattensportaktiviteter, bra utbud av restauranger och diverse utflykter. Det är även en perfekt utgångspunkt för den som vill upptäcka den frodiga djungeln utan allt för många turister.

Pris från 48 900 kr/person i delat dubbelrum*

*Boka senast 120 dagar innan avresa. Prisexempel är räknat i reseperiod 28 augusti – 30 september 2024. I priset ingår flyg i ekonomiklass, transfers och boende 7 nätter inkl. halvpension och meet & greet. Angiven rabatt är avdragen i priset. För övriga reseperioder och kombinationer kontakta oss.
2266 SEZ Anse Source d%27Argent 600x333
Öluffa på Seychellerna
Upptäck Seychellernas skönhet och kombinera flera öar på bröllopsresan.

Starta på huvudön Mahe med charmiga huvudstaden Victoria, vackra nationalparker och stränder, ta sedan färjan till grannön Praslin där tempot är lite lugnare. Det tredje stoppet kan vara en av landets alla små öar, till exempel La Digue där man med fördel tar sig runt på cykel, Silhouette Island där 97 procent av ön är nationalpark eller charmiga korallön Denis Island.

Det kan vara bra att boka denna typ av resa hos någon som kan resmålet - och därför finns vi här för er! Kontakta oss för ett upplägg helt anpassat efter era önskemål och drömmar.  
2271 258626bfb911090d075f875fc7a6b8520aac2eb5
Upplev två av de bästa hotellen på Seychellerna
Med ett hotell på Mahe och ett på grannön Praslin kan hotellkedjan Constance Hotels erbjuda en komplett Seychellernasemester. Constance Lemuria har exempelvis landets enda golfbana, en 18-hålsbana med enastående utsikt över havet, samt tre sandstränder i olika väderstreck. Systerhotellet Constance Ephelia på ön Mahe erbjuder två fantastiska sandstränder och sex olika restauranger samt ett av Seychellernas största spa.

Nyfiken på att besöka dessa hotell?

Constance Ephelia 32 900kr/person i juniorsuite inkl. halvpension*

Constance Lemuria 37 900kr/person i juniorsuite inkl. frukost*

*För fullständiga regler och villkor se vår hemsida tourpacific.se


Kontakta oss för ett kombinerat reseförslag där ni får chansen att uppleva två pärlor! 
2268 flyg i solnedg%c3%a5ng beskuren
Visste du att.... 
Det är hög tid att boka jul- och nyårsresan!

Vi har redan fått flera förfrågningar om stora researrangemang till t ex Australien och Nya Zeeland till nästa vinter. Då jul- och nyårshelgerna är den mest populära tiden att resa så börjar det redan att bokas upp på både flyg och hotell.

Så kontakta oss snarast för en skräddarsydd offert så du inte går miste om drömresan!
Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Vill du planera drömresan tillsammans med en passionerad resespecialist ska du kontakta oss på Tour Pacific. Anders, Annika och Josefin tar hand om dina reseförfrågningar.

Vår kunskap är din trygghet!       Kontakta oss redan idag       042-17 95 00
2192 Annika nyhetsbrev 297x325
Annika Sotiriou
"Seychellerna är en unik destination som lyckas bevara en genuin känsla bortom massturismens invasion. Där kan man både njuta av lugnet på en kritvit strand och göra utflykter för att uppleva ett rikt djurliv och en spektakulär natur. " 640x640transp
2191 7X2A6111297x325 nyhetsbrev ny
Anders Persson
"Seychellerna är en fantastisk plats på jorden! För att få det mesta ut av sin vistelse tycker jag man ska bo på minst två öar och ett besök till avlägsna La Digue är ett ”måste” , om man inte har möjlighet att bo där." 640x640transp
2189 Profilbild 1 nyhetsbrev
Josefin Poté
"Seychellerna är verkligen paradiset som man tänker sig i fantasin. Gröna öar med regnskogsliknande natur som möter långa vita sandstränder med vajande kokospalmer. Här kan du hitta öar där du verkligen är ett med naturen."
$$$open$$