Exotiska resor sedan 1993 Webbversion
2232 Banner%2c K%c3%a4nguru
28 februari 2024
Gruppresor med mervärde till Australien & Nya Zeeland
Nu kan vi erbjuda en ny säsong fullmatad med intressanta och innehållsrika rundresor med erfaren svensk färdledare. Som enda svenska researrangör kan vi erbjuda högkvalitativa gruppresor där unika reseupplevelser står i centrum. Resor där varje dag på resan har ett innehåll, där varje dag på resan inkluderar antingen lunch eller middag, utöver daglig frukost.

Våra resor inkluderar flera destinationer än hos någon annan arrangör. Dessa resmål kanske man bara reser till en gång i livet så var noga att välja en så komplett resa som möjligt. Vi är också en flexibel researrangör så varför inte förlänga resan efter att det officiella programmet är slut? Eller unna dig en extra lyxig flygupplevelse genom att uppgradera till business class!

Hör av dig så hjälper vi dig till din drömresa!
2257 Banner Cook One Foot Island
Varför ska du boka din rundresa med oss?
GENOMTÄNKT PROGRAM
 • Balanserat program - Våra resor erbjuder en bra balans mellan aktiviteter och avkoppling, med lediga halvdagar under resans gång som ger tillfälle till vila eller egna upptäckter!
 • Mångsidiga upplevelser - Vi erbjuder ett genomtänkt och mångsidigt dag-för-dag program med möjlighet att utforska både klassiska och unika platser, med en perfekt mix av äventyr och avkoppling.
 • Kvalitet och variation - Vi kompromissar aldrig med kvaliteten. Våra resor präglas av hög hotellstandard med centrala lägen, väl utvalda utflykter och restauranger.
VI KAN VÅRA DESTINATIONER!
 • På kontoret - Med över 30 års erfarenhet är vi stolta specialister på Australien, Nya Zeeland och Söderhavet, ingen kan dessa platser bättre än vi. Vår kunniga personal har själva besökt alla resmålen och delar med sig av sina smultronställen och andra tips!
 • På resan - Våra svenska färdledare har jobbat med oss i många år och de är inte bara guider; de har stor erfarenhet av platserna vi besöker och ger det där lilla extra för att göra din resa unik och minnesvärd!
MYCKET FÖR PENGARNA – TOTALPRISER!
 • Mycket inkluderat - När andra arrangörer jobbar med olika tillägg så är vi stolta över att erbjuda totalpriser. Utflykter, inträden och restaurangbesök ingår varje dag och vi inkluderar t.o.m. dricks, vilket gör din upplevelse smidig och bekymmersfri.
 • Aktiviteter varje dag - Aktiviteter beskrivna i våra dagsprogram ingår självklart i priset och färdledaren är alltid med och guidar.  Vårt gedigna program säkerställer att du får ut det mesta av din resa. Inga obehagliga överraskningar eller tillägg.
FLEXIBILITET
 • Personlig anpassning - Vi erbjuder flexibla resor med möjlighet till uppgradering till business class för de som önskar en bekvämare resa. Dessutom är vi en av få arrangörer som tillåter att man gör en individull förlängning efter resans slut.
2258 Namnl%c3%b6s design (3)
2260 Namnl%c3%b6s design (4)
Våra rundresor med avgång 2024/2025
2024
2025
*Preliminära datum, priser och dag-för-dag-program
**Priset är preliminärt
Här presenterar vi vår digitala broschyr som du kan bläddra i på datorn
Nu finns äntligen vår digitala rundresebroschyr online! Vårt utbud innehåller våra välprövade och storsäljande rundresor till Australien, Söderhavet och Nya Zeeland.

 • Våra rundresor erbjuder en klassisk sällskapsupplevelse där fokus ligger på gemenskapen och att skapa minnen tillsammans med likasinnade. Det är en resa där du inte bara utforskar destinationer utan också knyter nära band med din grupp genom delade äventyr och upplevelser.

Med Tour Pacific ingår allt som beskrivs i programmet – Inga trista tillägg under resans gång. Vi har programlagda aktiviteter varje dag med våra kunniga och erfarna färdledare, men samtidigt utrymme för egna upptäckter för de som vill.

Nyheter i år:
 • Vi flyger med prisbelönta Qatar Airways och vi gör ett kort stopp i Doha på utresan. Doha har en spännande mix av gammalt och nytt och vi bor centralt med gångavstånd till flera sevärdheter.
 • Klassiska Australien & Nya Zeeland är förlängd med hela tre dagar så vi hinner uppleva mer på både Nya Zeeland och i tropiska Cairns.
 • Uluru – Ayers Rock finns som frivilligt tillval på Australien Kust till kust, men på Klassiska Australien & Nya Zeeland ingår det.
 • På våra rundresor till Australien inkluderar vi nu en unik och fullspäckad dag i vindistriktet McLaren Vale med fantastisk natur, vinprovningar och kulinariska upplevelser.
 • En resa till Australien är inte fullständig utan att utforska "the Outback". På vår Australien kust till kust- och Ultimata-resa tar vi dig med på en spännande dag genom Queenslands vidsträckta Outback-landskap

Så klicka dig in och låt dig inspireras av landet down under, maoriernas land Aotearoa och fyra fantastiska länder i det mytomspunna Söderhavet!

Vår kunskap - din trygghet
2233 Omslag Rundresor 24 25 (2)
2250 SHP 600x300
Söderhavets pärlor - 25 dagar
En unik och komplett rundresa som tar dig till 4 fantastiska länder i Stilla havet där fokus ligger på de olika kulturerna, lokala seder, traditioner och inte minst möten med lokalbefolkningen.
Detta är en del av världen som utforskats av upptäcktsresande genom århundraden. Nu är det din tur att låta dig förföras av ländernas skönhet, fascinerande historia och deras spännande kulturer.

 • Vi är stolta med att erbjuda den mest kompletta söderhavsresan i Sverige där vi inkluderar Nya Zeeland, Cooköarna, Tahiti och Fiji 

Avresa 12 november 2024, 154 900kr per person*

*Pris är preliminärt
2251 Ulti 600x300
Ultimata Australien & Nya Zeeland - 39 dagar
Denna ultimata resa innehåller det mesta och det bästa av Oceanien då den kombinerar de båda rundresorna Australien kust till kust och Nya Zeelands höjdpunkter. En upplevelserik gruppresa för dig som vill passa på att få två resor i en och som vill lära känna dessa båda spännande länder på djupet, utan att behöva åka hem emellan. En resa för dig där endast det bästa är gott nog!

Avresa 14 oktober 2024, 169 900 kr per person 

Avresa 27 januari 2025, 179 900 kr per person*


* Pris och datum är preliminärt
2252 NZH 600x300
Nya Zeelands höjdpunkter - 19 dagar
Upplev en kontrastrik rundresa genom maoriernas land, Aotearoa, som betyder ”det långa vita molnets land”. Nya Zeeland bjuder på fantastiska natur-scenerier, spännande städer och möten med gästvänliga "kiwis". Vi får vara med om en kulinarisk odyssé med gourmetmåltider och vingårdsbesök som tar livsnjutaren till nya höjder. Helt enkelt en innehållsrik och komplett gruppresa till vår antipod, så långt bort från Sverige som man kan komma!

Avresa 3 november 2024, 89 900 kr per person 

Avresa 16 februari 2025, 91 900 kr per person*


*Pris och datum är preliminärt
2253 Kust till kust 600x300
Australien kust till kust - 24 dagar
En innehållsrik gruppresa är för dig som verkligen vill lära känna Australien på djupet. En resa som tar dig från kust till kust, väst till öst och norr till söder. På resan möter du kängurur och fascineras av aboriginernas uråldriga kultur. Uppleva soliga Perth, orörda vilda Tasmanien, vackra Sydney med sitt berömda operahus och tropiska Queensland som stoltserar med både världens äldsta regnskog och Stora barriärrevet, världens största korallrev som båda är upptagna på UNESCOs världsarvslista.

Avresa 14 oktober 2024, 109 900 kr per person

Avresa 27 januari 2025, 115 900 kr per person*


 * Pris och datum är preliminärt
2254 Klassiska 600x300
Klassiska Australien & Nya Zeeland - 26 dagar
En komplett rundresa med innehåll och upplevelser av naturens mästerverk från Australiens röda ökensand - The Red Centre, korallrev och regnskog till Nya Zeelands varma källor och vackra fjordar. Lägg till möten med ursprungs-befolkningen, ett unikt djurliv och en fascinerande arkitektur, kryddat med mat- och vinupplevelser!

Nytt för denna säsong är att vi förlänger resan med tre dagar för att göra resan ännu bättre, 1 extra dag i Cairns och 2 dagar i Dunedin!

Avresa 14 januari 2025, 124 900 kr per person*

 *Pris och datum är preliminärt
Res tryggt med Tour Pacific - vi finns här för er!
Vill du planera drömresan tillsammans med en passionerad resespecialist ska du kontakta oss på Tour Pacific. Anders, Annika och Josefin tar hand om dina reseförfrågningar.

Vår kunskap är din trygghet!       Kontakta oss redan idag       042-17 95 00
2192 Annika nyhetsbrev 297x325
Annika Sotiriou
"En rundresa med svensk färdledare, där allt redan är förbokat och planerat, betyder att man kan slappna av och njuta av varje resmål så mycket det bara går!" 640x640transp
2191 7X2A6111297x325 nyhetsbrev ny
Anders Persson
"Om du uppskattar personlig service av någon som har gedigen kunskap om resmålen så ska du boka en rundresa med mig! " 640x640transp
2189 Profilbild 1 nyhetsbrev
Josefin Poté
"Ifall du vill uppleva dom absoluta höjdpunkterna av ett land och njuta av en resa där allt är uttänkt i detalj så är våra rundresor något för dig!"
$$$open$$