Nyhetsbrev med senaste nytt.
Problem att visa det? Se det i webbläsaren
142 Trepak Logga 150x30
Nyheter från Trepak direkt i din inkorg, mars 2020
144 Triggers1
Trigger-åtdragare
Vi har under en längre tid experimenterat och konstruerat en kapsyleringsmaskin för att dra trigger-munstycke på flaskor.

Vi har nu en fungerande test-rigg som kapsylerar och konstruktionen skall färdigställas för att kunna monteras in i en Floating Capper eller för att användas som en fristående enhet, beroende på vad kunden har för behov.

Vi har flera förfrågningar på säljavdelningen så planen är säljstart under 2020.
Visste du att...
Vi erbjuder både rotationssorterare och stegsorterare.

En rotationssorterare har den fördelen att man på ett enkelt sätt kan byta formatdelar och på så sätt köra flera kapsyltyper i samma maskin. Rotationssorteraren kan utrustas med en extern elevator som förvarar och portionerar kapsyler till sorteringstrumman för att få en helautomatisk lösning.

En stegsorterare utnyttjar kapsylens tyngdpunkt för att sortera och utformningen med fasta stegpinnar gör att man därför inte enkelt kan ställa om ifall kapsylformaten skiljer sig mycket från varandra. Den har å andra sidan en högre kapacitet. Stegsorteraren agerar även kapsylmagasin och elevator vilket ger en kompakt lösning.
Miljöarbete
Under en längre tid har vi haft ett stort fokus på att minska vår miljöpåverkan.
Vi har under fem år successivt ställt om vår produktion och utökat antalet sorteringar på kontor och i verkstad. Totalt har vi idag 20 olika sorteringar och har på så sätt kunnat minska vårt brännbara avfall med över 80 %.

För att spara på världens resurser sorterar vi inte längre bara ut metallavfall utan delar upp det i t ex rostfritt/aluminium/kabelskrot och kan på så vis bidra till en bättre värld.
Ebba Elnertz
TREPAK INTERNATIONAL AB | Kantyxegatan 9 | 213 76 Malmö | Tel vxl +46 (0)40 18 07 00   

| sales@trepak.se |
Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
Click to visit us on Instagram