Anmälan till fysiskt deltagande på Årets Användarträff är nu stängd, men du kan fortfarande anmäla dig till digitalt deltagande! 

Sänkt pris! 
Priset för digitalt deltagande är sänkt till 2 450 kr.
(Priset sänks så klart automatiskt även för alla tidigare digitala anmälningar)

Vid digitalt deltagande kan du inte medverka på våra workshops, men kameran kommer rulla, så du kan tjuvkika på dem som åskådare!

 Inom kort får du ett mejl med bekräftelse på din anmälan. Kolla igenom den noga och se så att allt stämmer. En länk till sändningen kommer någon dag före Användarträffen via din mejl. Var därför noga med att ange rätt mejladress. Om du inte får någon bekräftelse kolla i din skräppost, finns den inte där eller om något har blivit fel i din anmälan, kontakta oss.

Sista anmälningsdag är den 3 september.

Anmälan är individuell och bindande, avbokningar debiteras till fullt pris. Platsen kan överlåtas till annan person inom samma företag.

Frågor? Kontakta Caroline Carlsson, 070-345 92 90

293 logga medsidtext
Deltagande
Jag vill gärna få nyhetsbrev från VA-utveckling*
Ditt bästa minne
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med VA-utveckling? Har du inte skapat något minne med oss ännu? Vilket minne hoppas du på att skapa tillsammans i framtiden?

Alla som delar med sig av ett minne/önskat minne är med i en utlottning av fina priser. Vi utser också bästa minnet som vinner ett särskilt fint pris!

(Juryn består av medarbetare på VA-utveckling)
VA-utveckling är personuppgiftsansvariga för behandlingen av de personuppgifter vi samlar in om dig och ansvarar för all behandling av personuppgifter som sker enligt Dataskyddsförordningen (EU) 2016/679 (GDPR). Vi värnar om din personliga integritet och skyddar dina personuppgifter med nödvändiga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder. Du kan läsa mer om dina rättigheter i vår personuppgiftspolicy.
Anmälan till årets Användarträff är nu stängd! Hoppas vi ses i Tylösand nästa år!