ANMÄL DIG LÄNGST NED
3894 Vastervik 0730 langsmal webbevent


Välkommen till årets sista Västervik 07:30 på Bryggaren i Västervik - en inspirerande mötesplats för lokala företagare och entreprenörer. Morgonen inleds med julfrukost och stämningsfull sång från Västerviks lucior och följs av ett fullmatat och brett program.

Västervik Framåt 2024 och framåt
Det har nog inte undgått någon att Västervik Framåt från just nu går igenom en del organisationsförändringar och att vi från och med 2024 kommer att verka i en något ny skrud. Hur förändringen kommer att se ut och vad det kommer att innebära för dig som företagare samt bolagets framtida tankar berättar Västervik Framåts styrelseordförande Marcus Grimerö om.

ACT M&B
Årets gasellföretag i Kalmar län 2023 är ACT M&B. Och som de har sprungit. Lyssna på en snabbversion av deras framgångsresa och deras fortsatt starka ambitioner under 2024.

Lokalt jämställdhetsprogram
Ni som var på Tillväxtdagen i juni lärde er av stiftelsen AllBright lönsamhetsvärdet i att arbeta med jämställdhet på företag. På initiativ från det lokala nätverket Victoria startar AllBright nu ett program med fem lokala företag i en strävan att göra Västervik ledande inom jämställdhet till 2030..

Lokal julhandel
Evig rea hos näthandeln, lågkonjunktur och allmänt förändrade köpbeteenden gör de lokala handlarna till en grupp vi bör se och lyssna extra mycket på just nu. Vi har bjudit tre handlare från Västerviks stadskärna, Ljunghedens handelsområde respektive Gamleby för att höra hur viktig du är för dem i julhandeln och hur de kan bygga ännu starkare relationer med dig.

---

DATUM: Ons, 13 december
TID: 07:30-09:00
PLATS: Bryggaren, Västervik
KOSTNAD: Affärspartner till Västervik Framåt - kostnadsfritt, övriga 100 kr + moms.


3895 Vastervik Framat Logo RGB
The registration has been closed since 11/12/2023 23:59.