Ser ditt nyhetsbrev konstigt ut? Klicka här
181 V%c3%a4stsverige
Upplev Västsverige i höst
597 Aim Challenge
640x640transp
Testa multisport när AIM Challenge kommer till Ulricehamn
640x640transp
Är du en aktiv person som gillar cykling, löpning, klättring, paddling och simning? Då är AIM Challenge, multisporttävlingen som för första gången avgörs i Ulricehamn den 25 september, verkligen något för dig. Det går ut på att i lag om två personer under 6 timmar ta så många som möjligt av 60 utplacerade kontroller. Olika kontroller är värda olika mycket poäng beroende på hur lätt- eller svårtillgängliga de är. Många nås med cykel, medan andra kräver att man springer, klättrar, simmar, balanserar eller paddlar.

Tycker du att det är i mäktigaste laget med 6 timmar? För att locka så många som möjligt att testa multisport erbjuder AIM Challenge också en 3-timmarstävling på samma premisser. För de allra minsta anordnas också Mini AIM Challenge på söndagen den 26:e. Varför inte ta med hela familjen till Ulricehamn och spendera en härligt aktiv helg präglad av motion, frisk luft och nya upplevelser?
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
599 Vara Konserthus   foto Martin Frick
640x640transp
KULTURHÖST I VÄSTSVERIGE - så hittar du just din kulturupplevelse
640x640transp
Mopeddesign på Saab Car Museum i Trollhättan, bokäventyr i Skara, musikupplevelser på Vara Konserthus eller kimonons historia på Världskulturmuséet i Göteborg - det är bara några exempel på levande och vibrerande kultur som du kan ta del av i Västsverige under hösten. Det finns också fantastiska möjligheter att boka paketerbjudanden där du kombinerar din kulturupplevelse med härligt boende och smakfull mat.
VÄLJ DIN EGEN VÄSTSVENSKA KULTURUPPLEVELSE HÄR
603 PicnicH%c3%b6n%c3%b6
640x640transp
Möt hösten strax utanför Göteborg
640x640transp
Du vet väl att det finns massor att uppleva om du styr kosan strax utanför Göteborg. Ta tillfället i akt när hösten smyger sig på att bege dig ut i sprakande skärgårdsmiljö. Vrångö, Styrsö, Donsö, Hönö och Marstrand bjuder på vacker natur, möjligheter till ett friskt höstdopp och massor av mysiga sjöbodar, matställen och butiker. Om du istället tar turen från Göteborg och inåt landet kan du ta en fika i kaféstaden Alingsås, shoppa, spela golf och promenera i rustika bruksmiljöer i Floda och Nääs eller strosa omkring i Gunnebo slotts vackra parkmiljöer.
HÖSTENS HÖJDPUNKTER STRAX UTANFÖR GÖTEBORG
602 Hornborgasj%c3%b6n
640x640transp
Höst vid Hornborgasjön
640x640transp
Området runt Hornborgasjön klär sig utmärkt i höstskrud. Gula och orangea höstlöv färgar träden på platåbergen och strandängarna vid sjön - vilket gör området alldeles speciellt inbjudande under den här tiden på året. För de flesta kanske Hornborgasjön är mest känd för trandansen under mars och april - ett riktigt vårtecken. Men visste du att tranorna kommer även på hösten? Då beter de sig på ett helt annat sätt och är inte lika ystra som under våren. Gör en utflykt till Hornborgasjön och se själv! Passa också på att besöka något av alla de caféer och gårdsbutiker som finns i området. 
LÄS MER OM HÖSTEN VID HORNBORGASJÖN
601 golf
640x640transp
Pegga upp i Västsverige
640x640transp
Hösten är verkligen golfens årstid. Med sina drygt 50 banor erbjuder Västsverige alla möjligheter för dig som vill gå ut en riktigt krispig höstmorgon, blicka ut över fantastisk natur och pegga upp på första tee. Skogar, parker, sjöar, hav och herrgårdar - golfbanorna i Västsverige finns överallt.
SPELA GOLF I VÄSTSVERIGE
Följ oss:
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
135 7059 logo B2C
| | |