Ser ditt nyhetsbrev konstigt ut? Klicka här
181 V%c3%a4stsverige
Upplev Västsverige
683 h%c3%b6stlov
640x640transp
Fira höstlovet i Västsverige
640x640transp
Höstlovet är bara två veckor bort. Varför inte ta chansen att hitta på något kul tillsammans hela familjen? På vastsverige.com har vi samlat massor av roliga paket, upptåg och aktiviteter som passar alla åldrar. Ta med de yngre barnen till Skogsmulle, klappa getter och kaniner eller åk till något av alla härliga badhus som erbjuder plask och lek i mängder. Är barnen några år äldre? Höj pulsen och bege er upp mot trädtopparna på en höghöjdsbana, cykla mountainbike eller åk ut på havet och fiska skaldjur under ledning av proffsfiskare. Möjligheterna är oändliga!
TILL HÖSTLOVSPORTALEN
686 konferens hav
640x640transp
Ta konferensen till Bohuslän i vinter
640x640transp
Arbetar du som chef eller konferensbokare? I så fall vill vi gärna tipsa om att ta med dig din arbetsgrupp till Bohuslän under vintern. De salta vindarna och det karga landskapet ger en unik miljö till mötet eller konferensen. Ta ett "walk & talk"-möte på vackra vandringsleder, svetsa ihop teamet genom att paddla kajak, laga mat eller lösa fiktiva mordgåtor. Det finns verkligen något för alla. 
FÅ TIPS OCH INSPIRATION HÄR
685 Julbord
640x640transp
Snart är julbordens tid här
640x640transp
Det må kännas avlägset - men det är faktiskt bara en dryg månad kvar tills det finns möjlighet att njuta av allt som julen har att erbjuda i form av god mat och dryck. I Västsverige kan du boka alla typer av julbord: Julbord på spahotell, på herrgård, i skärgården eller till och med helt och hållet till fots? Du väljer själv vad som passar dig allra bäst!
HITTA RÄTT JULBORD FÖR JUST DIG HÄR
688 kimono   foto Beatrice T%c3%b6rnros
640x640transp
Kulturhöst i Västsverige rullar vidare
640x640transp
Kulturhösten i Västsverige bjuder på upplevelser du inte hittar någon annanstans. Låt oss till exempel tipsa om Craft Rituals på Textilmuseet i Borås - en interaktiv utställning i digitalt konsertformat som med hela 52 meter bildskärm inte liknar något annat du tidigare har sett. Utställningen berättar sägnen om de tre ödesgudinnorna som spinner livets tråd. Gillar du mode kan vi också rekommendera "Kimono - från Kyoto till catwalk", som just nu visas på Världskulturmuseet i Göteborg.
LÄS MER PÅ KULTURHÖST I VÄSTSVERIGE
Följ oss:
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
135 7059 logo B2C
| | |