Ser ditt nyhetsbrev konstigt ut? Klicka här
690 hallbarhetsklivet for besoksnaringen CMYK
Nyhetsbrev från Hållbarhetsklivet
765 Sofia B
640x640transp
Livesändning om jämlik och hållbar utveckling inom restaurangbranschen på måndag
640x640transp
För ungefär ett år sedan startade Sofia B Olsson tillsammans med 64 kvinnor på ledande positioner inom restaurangbranschen uppropet #härtardetslut. Uppropet fick ett enormt genomslag och nu ett år senare är det dags att ta det ett steg ytterligare och diskutera förändring i praktiken.

Måndag 7 februari mellan 9 och 13 samlas några ur uppropet fysiskt för att diskutera hur vi skapar en jämlik hållbar utveckling av restaurangbranschen i Sverige. Det blir en kombination av föreläsare från uppropet, samt externa experter på jämställdhet och förändringsarbete. Hela förmiddagen sänds digitalt så att så många som möjligt kan ta del av detta förändringsarbete.

Turistrådet Västsverige är med och stöttar denna aktivitet. En hållbar och jämlik restaurangbransch är viktig för framtidens medarbetare och en självklar del av Hållbarhetsklivet. Västsveriges samlade initiativ för en hållbar besöksnäring.
FÖLJ SÄNDNINGEN HÄR
764 Test 3
640x640transp
Missa inte årets första Turistrådet Online den 9/2
640x640transp
Nu är det bara några dagar kvar till årets första upplaga av vår digitala seminarieserie Turistrådet Online. Den här gången är temat personalbristen inom besöksnäringen - och hur vi gör för att lösa problemet.

Årets två första sändningar av Turistrådet Online kommer fokusera på just kompetensförsörjning. Du kommer att få lyssna till röster ur näringen som delar med sig av hur de genom samarbeten och kreativa lösningar lyckas bemanna sina verksamheter. Dessutom bjuds det på tips om material och hjälp som finns att tillgå som hjälp i rekryteringsprocessen.

Den 9 februari gästas vi av representanter från Nordic Choice Hotels, Mats Nordström Quality Catering, Daftö Resort, Trålverket Dyrön, Outdoor Support och Arbetsförmedlingen.
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
Följ oss:
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on Twitter
Click to visit us on LinkedIn
Click to visit us on YouTube
184 Turistr%c3%a5det V%c3%a4stsverige
| | |