Ser ditt nyhetsbrev konstigt ut? Klicka här
181 V%c3%a4stsverige
Upplev Västsverige i vår
888 picnickh%c3%b6n%c3%b6
640x640transp
Planera din vårtur till västkusten innan sommaren drar igång
640x640transp
Besök gärna västkusten redan nu, innan sommarsäsongen drar igång. Det finns massor av härliga paket på mysiga boenden. Boka bord på en våröppen krog, ta en båttur ut i skärgården, eller besök något av alla evenemang som anordnas. Kanske unnar du dig till och med en skaldjurstur ute i havsbandet?
HITTA DIN UPPLEVELSE HÄR
890 holmastangenas
640x640transp
Spela golf på någon av Västsveriges 70 banor
640x640transp
Ska du spela golf i Västsverige är ditt enda problem vilken högkvalitativ bana du ska välja. Totalt finns här omkring 70 golfbanor som bjuder på olika utmaningar - du väljer själv om du vill boka ett färdigt paket eller om du vill kombinera ihop din västvsenska golfsemester på egen hand.
GOLF I VÄSTSVERIGE
891 gillerstedt
640x640transp
Väl ett aktivitetspaket på västkusten i vår
640x640transp
Bergsklättring, fiske, höghöjdsbana eller mountainbike? Du som vill spendera några dagar på västkusten under våren behöver knappast oroa dig för att inte hitta några roliga aktiviteter. Full rulle på dagen, kombinerat med härligt stughäng på kvällstid. Kan det bli bättre?
SÄTT IGÅNG PLANERINGEN HÄR
892 haverud
640x640transp
Dalslands natur - ett spa för kropp och själ
640x640transp
I Dalsland finns alla förutsättningar för att ge dig en rejäl boost av både återhämtning och välbefinnande. Här är naturen orörd och upplevelserna genuina. Oavsett om du vill upptäcka Dalsland till fots, på två hjul eller ombord i kajaken eller kanoten så lovar vi att du hittar det du söker.
VAD SKA DU GÖRA I DALSLAND? BESTÄM DIG HÄR
885 kinnekulle
640x640transp
Vandra på en västsvensk signaturled
640x640transp
Härom veckan uppdaterade Svenska Turistföreningen sin lista över signaturleder. För att få bli en signaturled krävs bland annat att leden går att nå med kollektivtrafik, har en långsiktig och hållbar skötselplan och tydlig utmärkning och skyltning. Västsverige är ett riktigt vandringsnäste - och hela tre av de tolv lederna hör hemma bland signaturlederna: Kinnekulle, Bohuskusten och Göteborg. Varför inte ta en tur till någon av dessa i vår?
VÄLJ BLAND SIGNATURLEDERNA , OCH ANDRA HÄRLIGA VANDRINGSLEDER, HÄR
893 Passion
640x640transp
Välkommen till Trollhättan och Passion för Mat...
640x640transp
Älskar du livets goda i form av mat och dryck? Kopplar du aldrig av mer än när du vandrar runt bland mässmontrar där du får provsmaka charkuterier, snacks, ost, skaldjur och allt annat som sätter guldkant på vardagen? Då rekommenderar vi en tur till Trollhättan och Nova Arena den 22-24 april. Passion för Mat är mässan för dig! Passa på att göra ditt besök här till en minisemester där du också tar in på hotell och fortsätter livsnjutandet även när mässan stänger för dagen.
BOKA BILJETTER HÄR
889 EM ostron%c3%b6ppning
640x640transp
..och till EM i ostronöppning på samma tid och plats
640x640transp
Då pandemin satt stopp för nationella uttagningstävlingar så avgörs i år EM i ostronöppning på ett lite annorlunda sätt än vanligt. I samband med Passion för Mat i Trollhättan avgörs också EC Master of Masters 2022 - här presenteras en unik utmanartävling mellan de bästa ostronöppnarna genom tiderna i Europa. Ska du besöka Passion för Mat? Passa då på att också uppleva när några av de allra bästa i sitt skrå öppnar ostron på ett sätt du aldrig sett förut.
LÄS MER OM EVENEMANGET
894 linn%c3%a9marschen
640x640transp
Linnemarschen - Sveriges största vandringsevent avgörs den 23-24 april i Borås
640x640transp
Linnémarschen är Sveriges största vandringsevent och har arrangerats naturreservatet Rya Åsar (som besöktes av Carl von Linné 1746) i över 40 år. Den 23-24 april är det dags för årets upplaga. Du väljer själv om du vill gå eller springa - och det finns dessutom en rad olika sträckningar av olika svårighetsgrad som passar såväl glada amatörer som elitsatsande motionärer. Start och mål sker på Borås Arena.
LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR
Följ oss:
Click to visit us on Facebook
Click to visit us on YouTube
Click to visit us our homepage
135 7059 logo B2C
| | |